Sonyn tehokas Android-puhelin kestää vettä: Xperia acro S

Japanilainen Sony on jo tovin puskenut kotimarkkinoilleen älypuhelimia perusmalleja paremmilla kestävyysominaisuuksilla. Nyt yhtiö tuo osaamisensa saatavilla myös laajemmin uudella Xperia acro S -puhelimella. Se on IP55- ja IP57-standardit täyttävä Android 4.0 -älypuhelin, joka nähdään kaupoissa heinä-syyskuun aikana.

Sony Xperia acro S on mielenkiintoinen lisäys niin kutsuttujen kestävien puhelinten joukkoon. Se on tyyliltään tavallisen älypuhelimen näköinen, eivätkä mitatkaan ole venyneet liikaa. Puhelin on kooltaan 126 x 66 x 11,9 millimetriä ja se painaa 149 grammaa. Saataville laite tulee valkoisena, mustana sekä pinkkinä.

Kestävyyssertifikaattien mukaisesti Xperia acro S selviytyy veteen upottamisesta ja on suojattu peruspuhelimia paremmin pölyltä. Puhelimen Reality-kosketusnäyttö, joka on kooltaan 4,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä, on suojattu mineraalilasilla naarmujen estämiseksi.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat Qualcommin 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin, yksi gigatavu RAM-käyttömuistia, microSD-muistikorttipaikka, WiFi, NFC, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 12,1 megapikselin Exmor R -kamera.

5 kommenttia

  1. Näytöstä tulee mieleen HTC:n One X-malli

Kommentointi on suljettu!