LG:n Optimus 4X HD -teholuuri saapuu Suomeen

Markkinoille vastikään saapunut Galaxy S III ei ole ainoa vaihtoehto, jos haluaa itselleen Android-puhelimen kovalla tekniikalla. Toinen korealaisvalmistaja, LG, ilmoittaa tuovansa oman teholuurinsa Suomeen kesäkuussa. Kyseessä on tietenkin Mobile World Congress 2012 -tapahtumassa esitelty Optimus 4X HD.

Runsas vuosi sitten julkistimme maailman ensimmäisen kaksiytimisen älypuhelimen. Jatkoa seuraa Optimus 4X HD:n myötä”, kommentoi Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin Pohjoismaiden matkapuhelinyksikön tuoteasiantuntija. ”Tehokkaalla akulla varustettu LG Optimus 4X HD sopii myös vaativalle käyttäjälle. True IPS HD -näytöltä kuluttajan käyttöön avautuvat sujuvasti esimerkiksi raskaammat grafiikkapainotteiset pelit ja teräväpiirtovideot.

Uutukainen pohjautuu Android 4.0:aan ja sen päällä lepää valmistajan uusi Optimus UI 3.0 -käyttöliittymä. Sisällä tykyttää 1,5 gigahertsin neliytimellinen Tegra 3 -piirisarja. Kosketusnäytöllä on kokoa 4,7 tuumaa ja se kykenee 1280 x 720 pikselin tarkkuuteen.

Puhelimesta löytyy tehokas 2150 mAh:n akku. Takana komeilee kahdeksan megapikselin kamera ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla 16 gigatavun verran. Laitteen verollinen jälleenmyyntihinta on LG:n mukaan 599 euroa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!