Suomenkielinen videoesittely Galaxy S III:sta

Samsung on julkaissut virallisella YouTube-kanavallaan kattavan videokatsauksen uuteen Galaxy S III -lippulaivapuhelimeensa. Videon takaa löytyy Lasse Pulkkinen, joka tuli aikanaan tunnetuksi mobiilipiireissä hauskoista arvosteluvideoistaan. Nykyään Pulkkinen työskentelee OSG Viestinnällä, joka hoitaa Suomessa muun muassa Samsungin PR-puolta ja yhteyksiä lehdistöön.

Reilun kahdeksan minuutin mittaisella videolla tehdään yleiskatsaus Galaxy S III:n ominaisuuksiin ja rakenteeseen. Se antaa hyvän käsityksen uutuuden toiminnoista ja eri mahdollisuuksista. Koska kyseessä on kuitenkin Samsungin virallinen markkinointivideo, ei se pureudu ominaisuuksiin pitää syvemmälle. Joka tapauksessa videota voi lämpimästi suositella jokaiselle puhelimesta vähänkään kiinnostuneelle lukijallemme. Puhelimen jo hankkineille se saattaa hyvinkin tarjota muutamia käyttöä helpottavia vinkkejä, joten katsominen kannattaa.

Galaxy S III saapui Suomeen 29. toukokuuta. Sen kohokohtiin lukeutuvat 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin ja Android 4.0 -alusta.

14 kommenttia

 1. Kattava oli esittely,mutta vertailua edeltäjään,eli SGS2 olisin odottanut ainakin kameran ja videokameran osalta + prosessorin virrankulutuksen osalta (että kuinka paljon kehitystä on tullut). :/
  Ehkä seuraavassa arvostelussa sitten.

  1. Olikohan uutinen joskus MobiiliBlogissa, mutta siinä kerrottiin, että äskolmosen edeltäjään verrattuna prosessori oli paljon energiatehokkaampi. En voi kuitenkaan olla varma…

 2. Tuossa videolla kun esitteliä esitteli S Voice:a hän sanoi Kamera siis ihan suomeksi. Eli tukeeko S Voice suomea?

 3. @henkka

  Mitä oikein höpötät. Tuohan on Samsungin SGS3:n esittelyvideo. Ei siinä ole tarkoitus arvostella tuotetta tai vähätellä entisen lippulaivan ominaisuuksia. Yhtiö viestii suomeksi millaisesta tuotteesta on kyse. Oletko nähnyt Nokialta virallista videota, jossa Lumia 800:aa verrataan Lumia 900:aan tjsp.?

  Ilmeisesti kamera on tarpeeksi lähellä englannin cameraa, että S Voice osasi tarttua siihen.? En tiedä osaako SGS3 suomea, mutta odottaisin sitä koska televisiot osaavat.

  1. Huono Nokia vertailu. Lumia 800 ja 900 ovat kumpikin suunnattu hieman eri kohdeyleisölle ja näistä se ainoa lippulaiva on vain toinen. Näitä olisi aivan turha vertailla toisiinsa ja ne ovat samaa sukupolvea.

   Mutta miksi ei voisi vertailla GS2 ja GS3 toisiinsa? Vertaileehan Applekin aina vanhempaan tuotteeseensa, näistä näkee mitä päivityksiä uuteen tuotteeseen on tullut ja mitkä asiat ovat paremmin.

   1. Jos Lumia 800 ja Lumia 900 -vertaus aiheuttaa peppukipeyttä, niin voit halutessasi vaihtaa ihan minkä tahansa Nokia-puhelimet siihen. Voi elämä kun on vaikeaa.

 4. S Voice ei tue suomea (ihmettelen hyvin suuresti!!),mutta toivottavasti pian kuitenkin!.
  Palautetta Samsungille siis!. 😉

 5. Puhelimeen voi luoda mukautettuja äänikomentoja, jotka voi nauhoittaa myös suomeksi.
  Perustoimintoja, kuten kameran käynnistämisen saa siis pelittämään suomenkielellä.

 6. @Google
  Apple on Apple, jonka puhelimista jokaisen on aina saatava se uusin. Samsungin ja monen muun valmistajan puhelimia moni ostaa vasta kun hinta on tarpeeksi alhainen. Kannattaako Samsungin siis haukkua vanhat puhelimensa? Voi käydä Elopit siinä.

 7. keijs@ Yep,kirjoitin väärin eli tarkoitin kylläkin Samsung Galaxy S3 mallia eli nyt mulle tuli kirjoitusvirhe.Sorry. :/

 8. SGS2 ja SGS3 malleja ja näiden tekniikkaa/ominaisuuksia olisi hyvä verrata keskenään koska siitä huomaa ainakin edistysaskeleet eteenpäin mm.nimenomaan kameran osalta!.

 9. Osaisisko joku neuvoa että mistä löytäisin kattavamman esittely videon? mieluiten suomeksi niin sais mahdollisimman paljon irtikin siitä. Puhelin tulee kohta postissa ja ensimmäinen android puhelimeni…

 10. Mun mielestä nää samsungin arvostelut on ihan hyviä, mutta niissä ei kerrota laitteen huonoista puolista. Toki ymmärän, että eihän samsung voi vähätellä tuotteitaan. Esimerkiksi mobiiliblogin arvostelussa kerrotaan myös huonoista puolista.

Kommentointi on suljettu!