Sony Xperia go ei pelkää vettä

Kovemman luokan Xperia acro S -mallin lisäksi Sony on esitellyt markkinoille myös toisen vettä pelkäämättömän älypuhelimen. Se on nimeltään Xperia go ja puhelin täyttää IP67-sertifikaatin. Uutuus nähdään kaupoissa kolmannen vuosineljänneksen aikana Android 2.3:lla, mutta päivitys Android 4.0:aan luvataan.

Pyöreäkulmainen Xperia go on kestävyysominaisuuksistaan huolimatta mukavan ohut. Laite on nimittäin vain 9,8 millimetriä paksu. Painoakin puhelimella on vain 110 grammaa. Uutuus tulee saataville kolmena eri värivaihtoehtona: valkoinen, musta ja keltainen.

Xperia gon toimintoja hallitaan 3,5 tuuman kosketusnäytöltä, joka tarjoaa 480 x 320 pikselin tarkkuuden. Se perustuu Mobile BRAVIA Engine -teknologiaan ja on suojattu mineraalilasilla. Sony kehuu näytön ottavan vastaan käskyjä myös sormet märkinä.

Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, WiFi, FM-radio, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Vauhdista huolehtii gigahertsin NovaThor U8500 -tuplaydinsuoritin. RAM-käyttömuistia on 512 MB:tä.

5 kommenttia

  1. Itselläni on Motorolan Defy+, joka kestävyysominaisuuksia lukuunottamatta ei ole kovinkaan häävi laite. jään mielenkiinnolla odottamaan tätä ja Acro S:ää. IP67 ja iskunkestävyys saisivat olla vakioina puhelimissa.

  2. IP67 on kyllä jo aika kova juttu älypuhelimessa. Ihmettelen vain, miksi näissä kestävissä älyluureissa on aina näytön resoluutio niin surkea. Onko sille jokin järkevä selitys vai pelkästäänkö säästön takia näin tehdään??

  3. Ja on muuten varsin mukavan näköinenkin, toisin kuin esim. Samsungin Xcover…

Kommentointi on suljettu!