Samsung: Galaxy S II myynyt 28 miljoonaa kappaletta

Hiljattain markkinoille saapuneella Galaxy S III:lla on edessään kovat lukemat, jos se mielii edeltäjäänsä parempaan menestykseen. Korealainen Samsung on nimittäin ilmoittanut, että Galaxy S II on myynyt kaikkiaan 28 miljoonaa kappaletta. Puhelin saapui myyntiin noin vuosi sitten, joten sitä on myyty reipas kaksi miljoonaa joka kuukausi.

Ensimmäisen sukupolven Galaxy S -puhelimen yhtiö ilmoittaa ylittäneen 24 miljoonan kappaleen rajapyykin. Valmistajan mukaan sen myynti on ollut tasaista koko puhelimen kaksivuotisen elinkaaren. Näin ollen Galaxy S II:n myyntilukujenkin voidaan vielä odottaa nousevan. Puhelimen ja tabletin hybridiksi kutsumaansa Galaxy Notea Samsung on myynyt jo seitsemän miljoonaa kappaletta.

Uudella Galaxy S III:lla on ainakin ennakkotietojen valossa kaikki mahdollisuudet rikkoa edeltäjiensä hyvät myyntiluvut. Alustavat tiedot kertovat pelkästään operaattoreiden ennakkotilanneen uutuutta yhdeksän miljoonaa kappaletta.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Tuo 28 miljoonaa on lukumääränä aika helppo ohittaa, mutta jos aletaan miettiä sitä rahakasaa, joka on tuon määrän ansiosta kilahtanut kassaan, voidaan käsittää miten merkittävä puhelinmalli Galaxy S II on ollut Samsungille. Gigantissa myydään puhelinta 400 euron kappalehintaan. Vaikka luurin todelliset valmistuskustannukset olisivat edes kolmasosan siitä, 28 miljoonasta myydystä kappaleesta on tullut rahaa taloon ikkunoista ja ovista. 🙂

Kommentointi on suljettu!