Samsung Galaxy Note 2 saapuu lokakuussa?

Tältä uusi Galaxy Note voisi ehkä näyttää.

5,3 tuuman kosketusnäytön omaava Galaxy Note on ollut korealaisvalmistajalle hyvä tuote, vaikka monet eivät sitä aluksi varmastikaan olisi osanneet ennustaa. Viime vuoden lokakuussa kauppoihin rantautunut Galaxy Note on myynyt jo peräti seitsemän miljoonaa kappaletta. Eipä siis ole ihme, että valmistaja kaavailee sille jatkajaa.

Tuoreet huhut kertovat seuraajan saapuvan markkinoille edeltäjänsä tavoin lokakuussa. Huhu väittää laitteen olemuksen mukailevan Galaxy S III:sta ja mukana on kyseisessä mallissa esiteltyjä ominaisuuksia, kuten S Beam, S Voice ja Smart Stay.

Kosketusnäytön kokoa tullaan kasvattamaan 5,5 tumaan ja resoluutio olisi erittäin kunnioitettavat 1680 x 1050 pikseliä. Tämä tarkoittaisi 360 ppi:n pikselitiheyttä. Todennäköisesti laitteen koko ei tule merkittävästi kasvamaan, jos näyttö vedetään Galaxy S III:n tavoin lähelle sivureunoja.

Muita Galaxy Noten 2:n ominaisuuksia ovat huhujen mukaan kahdeksan megapikselin kamera, 1,5 GB:tä RAM-käyttömuistia, LTE-yhteydet ja tuplaytimellinen Exynos 5250 -piirisarja.

Lähde: UbuntuLife

6 kommenttia

 1. Aika herkullisen kuuloinen laite (ainakin jos speksipornoihin on uskomista). Tuplaydinsuoritinkaan ei ole huono idea, ainakin jos niin saadaan säästettyä akkua. Tuumiskelen vain että onko 5,5 tuumaa jo liian iso…?

 2. Iltaa

  Kannattaakohan tätä vehjettä odottaa vai kävelenkö huomenna kauppaan ja otan s3 mukaan?

  Kertokaahan te viisaammat!

 3. Elä jää odottaan. liian iso eli käyttökelvoton. sgs3 on vielä koonsa puolesta sopiva.

  1. Jaahas, mul on fani. Mut keksi kuule oma nimimerkki.

   1. Jahas, johan näytä nimimerkin kopioijia riittää.. huh hels

Kommentointi on suljettu!