HTC:ltä keskitason Android 4.0 -puhelin tupla-SIM:llä

Venäläinen verkkosivusto Mobile-Review kertoo älypuhelinvalmistaja HTC:n julkaisseen mallistonsa ensimmäisen Dual-SIM-puhelimen. Laite on nimeltään Derise V ja nähdään ensimmäisenä Ukrainan markkinoilla heinäkuun aikana. Hinta pyörii tietojen mukaan noin 470 dollarissa.

Kahden SIM-korttipaikan lisäksi Desire V tarjoaa ihan mukavasti ominaisuuksia. Sen edestä löytyy neljän tuuman kosketusnäyttö, joka kykenee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.0 höystettynä Sense 4.0 -käyttöliittymällä. Muita ominaisuuksia ovat gigahertsin suoritin, 512 MB:tä RAM-muistia, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, WiFi, Bluetooth 4.0 ja viiden megapikselin kamera.

Desire V kuulostaa kaikin puolin mukiinmenevältä laitteelta. Jäämme kuitenkin edelleen odottamaan milloin joku suurista valmistajista uskaltautuu julkaisemaan lippulaivatuotteen kahdella SIM-paikalla. Sellaiselle voisi löytyä yllättävänkin paljon kysyntää.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Siis kumpi tuo nyt oikeestaa on ? Kun alussa on painotettu DERISE V ja myöhemmin on normaalisti kirjoitettu desire v .

Kommentointi on suljettu!