MobiiliBlogin videolla: katsaus Galaxy S III:n rakenteeseen

Laajemman arvostelun valmistuessa seuraavien viikkojen aikana julkaisemme odottelun aikana MobiiliBlogissa katsauksia ennakkoon muutamiin Galaxy S III:n keskeisiin osa-alueisiin. Tarkastelimme videon muodossa jo S Voice -puheohjauksen toimintaa ja nyt on tarkoitus katsastaa Samsungin lippulaivan rakenne.

Samsung on kertonut puhelimensa pyöreiden linjojen innoittajaksi luonnon. Kookkaan uutuuden polykarbonaattikuoren Samsung on ristinyt HyperGlaze-nimellä. Laite on virallisilta mitoiltaan 136,6 x 70,6 x 8,6 millimetriä ja se painaa 133 grammaa.

Koostaan ja suuresta 4,8 tuuman näytöstään johtuen puhelimen käytettävyys yhdellä kädellä ei ole missään nimessä markkinoiden parhaimmistoa. Pyöreät muodot saavat Galaxy S III:n kuitenkin istumaan käteen jokseenkin hyvin.