Oletko todellinen Windows Phone -fani? Tsekkaa viralliset fanituotteet

Tukeaan Windows Phonelle ja miksi ei myös Nokialle voi näyttää nyt aivan uudella tavalla. Microsoft on avannut virallisen fanikaupan verkkoon, josta itselleen voi tilata Windows Phone -aiheisia tuotteita. Windows Phone Gear Storena tunnettu kauppa toimittaa fanituotteita suoraan myös Suomeen.

Tarjolla on muutamia erilaisia tuotteita. Perinteisten paitojen ja mukien lisäksi on saatavilla muun muassa vauvojen potkupukuja, tarroja sekä kauppakasseja. Hinnat liikkuvat muutamista dollareista useampiin kymppeihin. Lisää valikoimaa on tulossa ajan myötä, lupaa Microsoft.

Palvelun toteutuksesta vastaa CafePress, joka on tunnettu kustomoitujen tuotteiden valmistajana.

Lähde: WMPoweruser

6 kommenttia

 1. Jaa, että oikein fanituotteita Ikkunalelu puhelimien omistajille??. =)

 2. WP on useimpien nörttien inhokki alustan rajoittuneisuuden, aataminaikaisen rautatuen, suljetun koodin ja Microsoftin vuoksi.

  1. No onneksi nörttejä on kaikista puhelimien käyttäjistä vain alle prosentin luokkaa.

   1. Amen. Ja miten musta tuntuu että nämä vihaajat on yksi-kaksi tyyppiä jotka vaihtelevat nimimerkkiä.
    Ihan hyvinhän tuo myy verrattuna siihen että se on vielä nuori käyttis, sovellustarjonta kehittyy kokoajan ja WP8:n myötä melkein kaikki marinan aiheet häviävät. Mutta vihaajat vihaavat silti, sehän tiedetään.

 3. Vaikea kuvitella oheistuotteiden myyvän, kun ei itse laitteetkaan myy.

 4. Ennemmin keräilisin/hankkisin hevosen jätöksiä kuin mikkisoftan fanituotteita. Windows diggailu on kuin haistelisi ”raikasta” ilmaa kaatopaikalla.

Kommentointi on suljettu!