Samsungin projektoripuhelin saapui myyntiin: Galaxy Beam

Korealainen Samsung kertoo, että sen projektorilla varustettu älypuhelin, Galaxy Beam, on saapunut myyntiin Suomessa. Se on Android 2.3 -pohjainen uutuus, jonka suositushinnaksi Samsung ilmoittaa 549 euroa.

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Galaxy Beamillä voi katsoa jalkapallon EM-kisoja täysin uudella tavalla. Kisojen jännitysnäytelmät voi nyt heijastaa kännykästä seinälle”, toteaa Samsungin Telecom- myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsung Galaxy Beamin sisäänrakennettu projektori yltää 15 lumenin valovoimaan. Sillä pystytään projisoimaan kuva aina 50 tuumaan asti. Projektorista huolimatta laite on kohtalaisen solakka, sillä se on paksuudeltaan 12,5 millimetriä. Painoa puhelimelle on kertynyt 145 grammaa.

Galaxy Beamin muita ominaisuuksia ovat neljän tuuman kosketusnäyttö (480 x 800 pikseliä), viiden megapikselin takakamera, 1,3 megapikselin kamera etupaneelissa, kuusi gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka. Kokonaisuuden toimintajouhevuudesta huolehtii gigahertsin tuplaydinsuoritin.