Uutuussovelluksia Windows Phonelle: Linnanmäki ja Sampo Pankin Mobiilipankki

Microsoftin Windows Phone -alustalle on saatavilla jo yli 85 000 sovellusta. Suomalaisten applikaatioiden määrä kaupassa on kasvanut voimakkaasti sen jälkeen kun Nokian Lumia-puhelimet aloittivat rynnistyksen kotimaansa markkinoille. Nokia on muun muassa kehittänyt aktiivisesti eksklusiivisia sovelluksia Lumia-käyttäjille, joista eräs viimeisimmistä on Nokia TV. Se kokoaa yhteen kotimaiset verkkotelevisiopalvelut puhelimella katsottavaksi.

Merkittävinä tuoreina lisäyksinä Windows Phone on saanut valikoimiinsa Linnanmäki– ja Sampo Pankin Mobiilipankki -sovellukset. Molemmat applikaatioista ovat ilmaisia ja vaativat toimiakseen Windows Phone 7.5 -version.

Haluamme kiittää sovelluskehityskumppaneitamme heidän aktiivisuudestaan. Windows Phone -ekosysteemi toimii hyvin ja jatkaa kiihtyvää kasvuaan. Kaiken perustana on ihmiskeskeinen käyttäjäkokemus ja se, että kuluttajat hyötyvät Windows Phone -puhelimiin saatavista helppokäyttöisistä ja nopeista sovelluksista. Suomalaisten kehittäjäkumppaneidemme osaaminen on maailmanhuippua”, iloitsi Microsoftin Windows Phone -liiketoimintajohtaja Vesku Paananen.

Yksinoikeudella Windows Phonelle julkaistu Linnänmäki-sovellus kertoo huvipuiston laitteista ja esittää niiden sijaintitiedot aluekartalla. Sampo Pankin Mobiilipankki mahdollistaa puolestaan saldon tarkistamisen ja laskujen maksamisen suoraan omalla puhelimella missä ja milloin vain.

4 kommenttia

  1. iOS on lähes jokaisesta maksullisesta ohjelmasta vielä erikseen trial versio kun wp:ssä ne ovat samassa ohjelmassa niin eikö se tee lukumääräksi noin 150 000 jos lasketaan Applen laskutavan mukaan.

  2. Miksi helvetissä tällaisille toiminnoille pitää tehdä omia sovelluksia? Verkkopankin ja Linnanmäen sivujen luulisi olevan riittävän hyvin toimivia suoraan selaimessa.

    1. Tiedämme että vihaat, mutta olehan rehellinen. Verkkopankkisovellus voi olla 100x käytännöllisempi kuin selainversio.

    2. Sampon verkkopankkisovellus tarjoaa huomattavasti enemmän toiminnallisuutta, kuin sivujen mobiiliversio selaimessa.

Kommentointi on suljettu!