Nokia 808 PureView -puhelimen myynti laajenee Amerikkaan

Nokia on päättänyt tuoda helmikuun lopussa esittelemänsä Nokia 808 PureView -puhelimen Amerikan markkinoille. Huhuista huolimatta tätä voidaan pitää jopa hienoisena yllätyksenä, sillä Nokian viime aikainen mallisto rapakon takana on koostunut Windows Phone -pohjaisista Lumia-puhelimista.

Huippuluokan kamerapuhelin saapuu myyntiin Amazonin verkkokauppaan. Puhelinta myydään ilman operaattorilukituksia ja sen hinta on 699 dollaria. Ennakkotilaukset käynnistyvät kuluvan viikon aikana.

Nokian PureView-puhelimen erikoisuus on 41 megapikselin kamera, joka mahdollistaa kolminkertaisen häviöttömän zoomin. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat neljän tuuman kosketusnäyttö, HSPA, WLAN b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, HDMI, USB OTG, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja microSD-muistikorttipaikka.

2 kommenttia

  1. nokian n 8 puhelimeni belle päivityksen jälkeen huippu puhelin.älkää lopettako symbian puhelimia,joka tukee maailman edistyksellisin puhelin.toivomus saada tv sovellutus kuten lumiassa.voi olla seuraava puhelin,on nokia808 .lumia 800 ongelma akun kesto puhelin kuukauden vanha,pidän n 8 parempana monipuolisempana akun kestoltaan hyvänä ter jorma mukunen

Kommentointi on suljettu!