Elisa: maksa Windows Phone -sovellukset suoraan puhelinlaskussa

Teleoperaattori Elisa mahdollistaa älypuhelinsovelluksien maksamisen jatkossa suoraan puhelinlaskussa ilman luottokorttia. Uusi ominaisuus tulee käyttöön automaattisesti asteittain 19. kesäkuuta alkaen. Se tukee Windows Phone -pohjaisia laitteita, kuten Nokian Lumia-tuoteperhettä. Uusi palvelu on kehitetty yhteistyössä Elisan, Nokian ja Microsoftin kanssa.

Tähän asti kuluttajan on pitänyt antaa maksullisia sovelluksia ladatessaan luottokorttitiedot, minkä takia moni on kokenut ostotapahtuman vaikeaksi. Toisaalta kaikilla kuluttajilla ei ole luottokorttia, mikä osaltaan on hankaloittanut sovellusten ostamista”, asiakasvuorovaikutuksen ratkaisujen johtaja Anna-Mari Ylihurula Elisalta kertoi.

Uuden palvelun yhteydessä Elisa avaa oman sovellushyllyn Windows Phone -kauppaan. Se tulee alussa kattamaan operaattorin omia sovelluksia, mutta myöhemmin myös muita mielenkiintoisia applikaatioita.

Kokoelmahyllyyn tullaan keräämään Elisan ja partnereidemme julkaisemia sovelluksia, joiden katsomme tuovan hyötyä tai elämyksiä asiakkaillemme. Valtaosa hyllyn sisällöstä on ilmaista, esimerkiksi kaikkein halutuimpia sovelluksia. Asiakas löytää jatkossa esimerkiksi Elisa Viihde ja Oma Saunalahti -mobiilisovellukset helposti Elisa Sovellukset -kokoelmahyllyltä”, Ylihurula totesi.

1 kommentti

  1. Tuo toiminto pitäis saada iOS:ille ja androidille!

Kommentointi on suljettu!