Internet-jako Lumia 710:lle ja Lumia 800:lle saapuu 27. kesäkuuta

Pitkään ja hartaasti odotettu Internet-jako on vihdoin ja viimein tulossa Nokian Lumia 710– ja Lumia 800 -puhelimille. Nokia jätti syystä tai toisesta ominaisuuden pois kyseisistä puhelimista, vaikka Internet-jako kuului oleellisena osana Windows Phone 7.5:n uudistuksiin. Ominaisuus onkin osa myöhemmin julkaistuja Lumia 610– ja Lumia 900 -malleja.

Nokia kertoo blogissaan, että pitkä odotus palkitaan vihdoin 27. kesäkuuta. Kyseisenä päivänä yhtiö aloittaa päivityksen asteittaisen jakelun Zunen kautta.

Internet-jaon lisäksi päivitys sisältää kaksi muutakin uudistusta. Nämä ovat puhelimen mykistäminen kääntämällä näyttö pöytään päin ja mediatiedostojen striimaus.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

 1. no hoh hoi…tässä 2kk Lumia 800 ollut käytössä ja toisaalta on ollut niitä E7:n kanssa totuttuja juttuja…ottaisin mielelläni näppiksellä WP käyttiksen nopeuden E7:n aka Symbianin ominaisuuksilla…eli profiilit, soittoäänien muokkaus, jne ja jne….pärjää tolla Lumia 800/WP 7.5 jos ei muuta kuin soittele ja tekstaa…muuhun siitä ei ole.

  Ja nyt kun 7.8 WP päivityksen tuloa lupailtiin, ei näihin ns ”työkäyttäjän” tarvitsemiin juttuihin ole parannusta. Onneks nyt toi MfE toimii nopeesti, se antaa paljon anteeksi

 2. edit…siis ikävä niitä E7:ssa totuttuja ominaisuuksia..

 3. Vastaavat fiilikset mullakin.
  Siirtelen korttia E7:n ja 800:n välillä juuri internetyhteyden jaon takia.
  Nuuka kun olen, on E7:ssa käytössä vain JoikuSpotin Lite versio, joka ei tue FTP:tä.
  Toivottavasti WP:n nettijaossa ei ole rajoituksia.

 4. Mikä päivitys… ei mun hulitin ole mitään päivityksiä ottanut vastaan tuon 27. päivän jälkeen… Eikä tule zunenkaan kautta.

 5. Päivitys tuli lopulta, mutta internet-yhteyden jakaminen puuttuu edelleen. Johtuisiko suomenkielisestä käyttiksestä vai mistä… onko kenelläkään muulla kokemusta tästä?

Kommentointi on suljettu!