Nokia tuo Lumioille eksklusiivisia kameraominaisuuksia

Uusi Camera Extras -sovellus saapuu Nokian Lumia-puhelimille Yhdysvalloissa ja Kiinassa kesäkuun 22. päivä ja muualla päin maailmaa heinäkuussa. Se tuo Nokian Windows Phone -puhelimiin mielenkiintoisia kameraominaisuuksia, joiden avulla kuvaaminen on entistäkin tehokkaampaa.

Applikaatioon kuuluu neljä keskeistä kuvaustoimintoa. Ensimmäinen on Smart Group Shot. Siinä puhelin tallentaa sarjan kuvia, joista käyttäjä voi valita jokaisen henkilön kohdalla parhaan kasvokuvan ja yhdistää kokonaisuuden yhdeksi kuvaksi. Toinen ominaisuus on Action Shot. Sen avulla liikkuvien objektien tallentaminen on nykyistä helpompaa. Kolmantena tulee Panorama, jolla voidaan kaikessa yksinkertaisuudessaan tallentaa panoraamakuvia. Viimeisenä muttei vähäisimpänä pakettiin kuuluu Self-timer, eli itselaukaisin.

Camera Extras tukee kaikkia Nokian Lumia-malleja.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. Juu ei tosiaan ole vielä saatavilla Suomessa. Päivityskin oli törkeän vaikeaa ja aikaa vievää. Ja siitä jäi käteen puhelimen hiljeneminen taskussa silloin, kun ei pitäisi -eikä asetuksia voi edes muuttaa mistään. Täyttä kuraa tuli 🙁

Kommentointi on suljettu!