Sharp esitteli uuden Android-käyttöliittymänsä: Feel UX

Japanilainen Sharp on lyöttäytynyt yhteen designiin keskittyneen frog-nimeä kantavan yhtiön kanssa luodakseen Androidin päälle uuden käyttöliittymän. Nyt lanseerattu Feel UX -ympäristö nähdään Japanin markkinoilla kesän aikana osana Sharpin uutta AQUOS-älypuhelinmallistoa.

Feel UX sisältää monipuolisen lukitusnäkymän, jonka ominaisuuksia ei ole nähty kilpailevissa tuotteissa. Lukitusnäkymän kautta voidaan muun muassa selata puhelimen kuvia ja käyttää eri minisovelluksia. Itse työpöytä koostuu kolmesta erillisestä näkymästä: sovellukset, widgetit ja pikapainikkeet. Kyseessä on hyvin erilainen lähestymistapa Android-maailmaan, jossa on yleensä totuttu minisovelluksien ja kuvakkeiden sekoituksiin.

Sharpin arvioiden mukaan valmistajien on entistäkin tärkeämpää erottautua kilpailijoistaan. Niinpä yhtiö päätyi yhteistyöhön frogin kanssa, jonka osaaminen suunnittelussa, kuluttajien näkemyksissä ja ohjelmistossa vakuuttivat Sharpin. Yhtiöt esittelevät yhteistyönsä tulosta alla videon muodossa.

Lähde: The Verge

5 kommenttia

 1. Olipas mielenkiintoinen käli 🙂 Sharp vaan puhelimena ei niin tunnettu ja sovelluksia en edes yrittänyt nähdä, mutt soittaminen muistutti N9 ja tässä oli lisäksi widgetit
  No näkee, jos koto-Suomeen tulee

 2. Aika veikee samppi, kiva piristys. Onhan nuita jos jonkinlaisia lukitus näyttäjä tultu testattua .

  =)

  mut toi vaikuttaa monipuoliselta =)

 3. Tuli mielee iphone. Vähän saman tyyppinen. Mutt hyvält näytää

 4. Vähä mun mielestä typerä toi että on kolme eri osioo ohjelmille widgeteille ja jollei muulle.
  Miksei kaikkia voi vaan sekoittaa niin kuin normi Androidis?!
  Lukkonäyttö oli ainoa joka herätti huomiota.

Kommentointi on suljettu!