Galaxy S III kärsii kuumenemisongelmista? Samsung tutkii asiaa

Samsungin uuden lippulaivan myynti on lähtenyt hyvin käyntiin, eikä verkossa ole noussut esille merkittäviä Galaxy S III:sta koskevia ongelmatapauksia. Nyt sellainen on kuitenkin putkahtanut. Nimimerkki dillo2k10 kertoo boards.ie-keskustelupalstalla omistamansa Galaxy S III:n kuumentuneen kesken ajon niin paljon, että sen muovi oli sulanut laitteen alaosasta.

Käyttäjä kertoo puhelimen olleen tapahtuman aikana kiinnitettynä autossa olevaan pidikkeeseen. Kesken ajon puhelimesta oli sinkoutunut valkoisia liekkejä ja kipinöitä, jotka polttivat osan laitteen muovista. Käyttäjä kertoo Samsungin korvanneen jo hänelle uuden laitteen, mutta ongelman syy on vielä epäselvä. Auton lämmitys ja kiinnitysteline saattavat olla osasyyllisiä, mutta tässäkään tapauksessa kipinöinti ei kuulosta täysin normaalilta.

Korealaisvalmistaja on ottanut tapaukseen nopeasti kantaa blogissaan. Samsung kertoo tutkivansa laitteen yksityiskohtaisesti ennen tilanteen tarkempaa kommentoimista.

Lähde: Engadget

13 kommenttia

 1. Minullakin käy Galaxy III erittäin kuumana! En pysty pitämään puhelinta välillä taskussa koska jalkaan tulisi varmaan palovammoja.

  Tämä on kyllä varmaan hyvä lämmitin jos tulee kylmä talvi 😀

  No muuten puhelin toimii suht. hyvin lyhyttä akunkestoa lukuunottamatta.

  1. Jaaaahas… Mikä on muuten hyvin lyhyt akkukesto? Omani kestää peruskäyttöä 48h. Sisältäen surffaamista ja pelaamista…

 2. Nyt sentään asiallista toimintaa suuryhtiöltä. Antaa paremman maineen kuin se, että asia kiistetään. Applehan taisi kiistää iPadin kuumenemisongelman. Ei mitää Applea vastaan mutta silti…

  1. Vaikeata tämä on kyllä kieltääkään. Aika vaarallinen ongelma.

   1. Tuskin mikään yleinen ongelma. Tottakai voi olla vaarallista, mutta todella harvinaista, sanoisin näin.

 3. Pitää vielä tämänkin takia harkita ostamista.

 4. iPhonet savuaa ja Samsungit kuumenee, onneksi Nokiaan voi luottaa.

 5. Nokiaan voi aina luottaa.

  Ostakaa siis Nokia.

 6. Nokia on ihan pehvasta. Ensin saapumisen jälkeen pitää odottaa puoli vuotta että käyttis on korjattu ja sitte vielä pitää odottaa että saa sen kaupaksi kun itse on jo hermostunut koko kännykkään. Joten ostakaa Samsung ,koska se sentään hoitaa hommat kerralla loppuun.

 7. Ettei vaan olisi pidikkeessä tai puhelimen liittimessä viallinen osa/komponentti joka on aiheuttanut kuumenemisen ja oikosulun!!.

 8. Mul kyl lämpenee S3 mut ei kyl yhtää paljoo mun samsung galaxy mini lämpeni saman verra. Et nii

 9. Liittimet tuota aiheuttavat, että kun liitin ei ole kunnolla paikallaan, niin ylimenovastus synnyttää tehohäviötä ja kuumuuden seurauksena on ”muovin” sulaminen. Parempi onkin tarkistaa kun liittää laitteita luuriin, että liittimet ovat moitteettomasti paikoillaan.

Kommentointi on suljettu!