Samsung: Galaxy S III rikkoo kymmenen miljoonan rajan heinäkuussa

Elektroniikkajätti Samsungin matkapuhelinyksikön toimitusjohtaja JK Shin ennustaa uuden Galaxy S III:n myyntilukujen ylittävän kymmenen miljoonan kappaleen rajapyykin heinäkuun aikana. Puhelin saapui Euroopassa myyntiin 29. toukokuuta. Yhdysvaltoihin puhelin saapui aivan hiljattain, sillä sen myynti käynnistyi rapakon takana 21. kesäkuuta.

Galaxy S III:n myynti markkinoilla vaikuttaa lähteneen hyvin käyntiin. Uutuuden myyntimenestyksestä myös Suomen osalta saataneen pian osviittaa, kun paikalliset operaattorit julkaisevat listat kesäkuun myydyimmistä puhelinmalleista.

Samsungin tuore lippulaiva pohjautuu Android 4.0 -alustaan. Sen kuumimpia ominaisuuksia ovat 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Reuters

9 kommenttia

 1. Nyt pitäis uus luuri ostaa. Ajattelin jotain androidia ja vaikkapa samsungin. Tuo s3 on ollut harkinnassa vai kannattaako s2 ostaa. Niillä on aika iso hintaero
  s3 n.600€ ja s2 n.400€. Kumpi kannattaisi ostaa?

 2. Osta S3 koska siinä on kaikki uutta ja parempaa,mitä S2 (virransäästö parempi,tekoäly tekniikkaa jne)!.Hintansa arvoinen!!!.Ns.(2.) varapuhelimena jossain vaiheessa hankkia S2. 😉

 3. Viikon verran omistanu s3:n ja täytyy kyllä sanoa että mahtava puhelin on!!!
  Koko ei haittaa ja akkukin tuntuu kestävän paremmin kun s1:ssä.

 4. Kai se sit pitäis s3 hommata. Kiitti vinkeistä.

  Kuumeneeko se s3 kuinka paljon kun siitä on ollu nyt puhetta?

  1. Kolmen viikon testin aikana en huomannut mainittavaa kuumenemista. 🙂

   1. Ei ole mullakaan kuumentunu. Samppa s3 on toisinsanoen siististi cool!

 5. 10 milliä yhtä lähempänä, mainio vehje.

Kommentointi on suljettu!