HTC:ltä tulossa kolme Windows Phone 8 -puhelinta?

Ensimmäisten joukossa aikanaan Windows Phone -leiriin loikannut HTC aikoo jatkaa alustan tukemista myös tulevaisuudessa. Näin väittää ainakin tuore huhu, jonka mukaan yhtiöllä on työn alla kolme puhelinta, jotka perustuvat vastikään esiteltyyn Windows Phone 8 -alustaan.

Kolmikosta ominaisuuksiltaan kevein on koodinimellä Rio kulkeva laite. Se on huhun mukaan varustettu neljän tuuman WVGA-kosketusnäytöllä, viiden megapikselin kameralla sekä 720p-videokuvauksella. Sisällä hyrrää Snapdragon S4 Plus -sarjaan kuuluva Qualcomm MSM8227 -siru.

Astetta kehittyneempi on HTC Accord. Kosketusnäyttö on kasvanut 4,3 tuumaan ja tarkkuus kohonnut 720p-tasolle. Paneeli tukeutuu Super LCD 2 -teknologiaan. Muita ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera, NFC, tuplaydinsuoritin ja yksi gigatavu RAM-muistia.

Uutuuksista tehokkain on Zenith. Se tarjoaa 4,7 tuuman Super LCD 2 -näytön, joka kykenee 720p-tarkkuuteen. Sisältä löytyy neliydinsuoritin ja takana koreilee kahdeksan megapikselin kamera.

Huhu väittää kolmikon saapuvan kauppoihin kuluvan vuoden aikana.

Lähde: The Verge

7 kommenttia

 1. C’mon Nokia!!!
  Nyt nopeasti sitä WP8-laitetta markkinoille!!!

 2. Asiallinen veto HTC:ltä! Vähän samanlainen kolmikko kun one sarja, mutta ootan innolla että millaisen ulkokuoren muotoilun HTC on valinnut! Että onko se pysyny samassauodissa vai onko WP8 puhelimiin tulossa uutta muotoilua.

 3. ”C’mon Nokia!!!
  Nyt nopeasti sitä WP8-laitetta markkinoille!!!”

  Nokialta tulee ensimmäisessä aallossa.

 4. Tietääkö kukaan, mistä saa ladattua tietokoneelle windows 8 kokeiluversion?????

  PS. Tein tän uudestaan koska tossa luki jotain ”Your comment is awaiting moderation.”

  1. Toi ilmoitus tulee jos käytät toista konetta, vaikka oliskin sama nimimerkki.

   Hyvä homma että HTC puskee ulos WP8 luureja, mutta en tiedä millä ne voivat kilpailla paitsi hinnalla. Sama koskee Samsungia.

   Nokialla on kuitenkin selvästi parhaat palvelut, paras muotoilu ja toivottavasti myös Pureview kamera tulevissa luureissa.

   Tehoilla tietenkin voi yrittää kilpailla, mutta käytännön ero on varmaan minimaalinen tai nolla. Normikuluttaja tuskin edes tietää mikä luureista on tehokkain. Toivon että tehojen sijaan keskitytään muuhun, kun käyttis on todella sulava ja nopea jo muutenkin.

 5. Kun Htc nuolee Mäsää niin Android lisennsimaksut kai halpenee.

Kommentointi on suljettu!