Videolla: näin Windows RT toimii TI:n OMAP-piirisarjalla

Texas Instruments ja Toshiba esittelivät menneillä Computex 2012 -messuilla tabletin ja kannettavan yhdistelmää, joka perustui Windows RT -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on siis Windows 8:n ARM-pohjaisille suorittimille räätälöity versio, joka on erityisesti suunnattu tablet-laitteisiin.

Messuilla demotun laitteen sydämenä toimi OMAP 4470 -piirisarja. Se sisältää 1,8 gigahertsin ARM A9 -tuplaydinsuorittimen ja tehokkaan PowerVR SGX544 GFK -grafiikkapiirin.

Alla nähtävällä videolla esitellään pikaisesti OMAP 4470:n ja Windows RT:n yhdistelmää. Tarkoituksena on vakuuttaa valmistajat sekä kuluttajat TI:n piirisarjan tehokkuudesta.

Lähde: PhoneArena

14 kommenttia

 1. Wau! On se windous tehokas, kun sillä voi vaihtaa nopeasti ohjelmia ja rullata nopeasti nettisivun alas. Mitäs sitten jos pitäisi tehdä oikeita töitä? Tai asentaa pari ohjelmaa, niin eiköhän se rekisteri ole taas solmussa.

  1. Se on jo liikaa android tableteille, eli ihan hyvä merkki.

   1. Android on paras. Windows tulee kaukana jäljessä kun puhutaan näistä asioista.

 2. Pystyyköhän tota käyttää ilman kosketusnäyttöä?

 3. Oikeasti. Millä mittarilla tahansa katsotaan niin android voittaa windowsin ym. nokiat . Olis wp fanienkin pienissä mielissään tajuttava se.

  1. Ainakin lagissa ja mahdollisesti turhissa ominaisuuksissa ja ajankäytössä. Niin, ja onhan niissä hurjat speksit jotka kuluu sitten huonosti optimoituun käyttikseen.

   1. Sanoo kaveri joka ei varmasti tiedä androidista hölkäsen pöläystä xD
    Nokiasta samsungiin ja android käyttöjärjestelmään siirtyneenä ei harmita ollenkaan paitsi se etten tehnyt sitä jo aiemmin. Tämä puhelin on vain niin uskomattoman nopea!!!

    1. Toi on hyvä toi haukkuminen silloin kun ei osaa mitään järkevää sanoa.

  1. Niin, fanipojillahan on se oma totuus… 😀

 4. Kyllä on tullut huomattua miten lähes jokaisessa androidia koskevassa artikkelissa alennat sitä jollain tavalla. Turha sinun on tuota samaa fanipoika soopaa puhua kerrasta toiseen.

  1. Kehaisen jos on aihetta, kuten tuossa buttery smooth hankkeessa. Mutta en aiheetta. En ole kuitenkaan ikinä väittänytkään pitäväni Androidista erityisesti. Mielestäni se on tällä hetkellä vähiten kiinnostava iOS:n ja WP:n seassa. Se on mielipiteeni, ei tarvitse ottaa itseensä.

Kommentointi on suljettu!