Videolla: Jelly Bean vs Ice Cream Sandwich

Eilen julkistetun Android 4.1 Jelly Bean -version kenties tärkein yksittäinen uudistus on parantunut suorituskyky. Tässä julkaisussa Google on todella pyrkinyt parantamaan käyttöliittymän sulavuutta, joka tulee monelle varmastikin iloisena yllätyksenä. Google on jopa antanut tehtävälle nimen, joka on Project Butter.

Loppukäyttäjän kannalta Project Butterin tärkein parannus on perustoimintojen nopeutuminen. Valikot avautuvat nopeammin, animaatiot pyörivät sulavammin ja niin edelleen. Käyttöliittymän luvataan pyörivän tehokkaalla raudalla kauttaaltaan 60 framea sekunnissa.

Google I/O -tapahtumassa Google demosi muutosta edelliseen lyhyellä videolla, joka on katsottavissa alla. Siinä nähdään selkeästi, että Jelly Bean päihittää nopeudessa edeltäjänsä, Ice Cream Sandwichin.

Lähde: Engadget

9 kommenttia

  1. Vaikuttaakohan tämä Vanilla-käyttöliittymän päälle rakennettujen käyttöliittymien sulavuuteen, esim. Samsungin oman käyttöliittymän sulavuuteen?

  2. Tämä project butter on kyllä loistohanke, hyvä että joku toi idean esille. Joku aika sitten ajattelin, että Microsoftin tai Applen olisi hyvä tuoda tommonen fps sulavuuslukema peliin, ja tehdä siitä kilpailuetu ja markkinoida sitä intensiivisesti. Sen toikin Google. Hienoa!

  3. Nyt vasta ollaan luultavastin joidenkin custom rommien tasolla nopeudessa.

  4. Koska tämä Android 4.1 JB tulee Samsung Galaxy S2 ja S3 malleihin saataville?.

    1. Vanhojen merkkien mukaan about marras joulukuussa..

  5. Eihän edes Android 4.0.4 ole tullut vielä SGS2 malliin (4.0.3 on uusin),joten…mikä kestää???.

    1. Kyllä on itsellänikin vasta saatu SGS2 luuriin ICS 4.04 päivitys! Kiesin kautta latasin.

Kommentointi on suljettu!