BlueStacks haluaa tuoda Android-sovellukset myös Macille

Windows-puolella jo hyvässä vauhdissa oleva App Player tekee nyt tuloaan myös Applen Mac-tietokoneille. BlueStacksin kehittämä työkalu mahdollistaa Android-mobiilisovelluksien ajamisen tietokoneella.

Varhaisessa kehitysvaiheessa oleva Mac-versio tukee vasta hyvin rajoitettua määrää sovelluksia. Mukana on tuki kaikkiaan 17 applikaatiolle, joiden mukana ovat muun muassa Twitter ja Facebook. Tulevissa julkaisuissa valikoiman luvataan laajentuvan selkeästi.

BlueStacksin App Playerin voi ladata sekä Macille että Windowsille sovelluksen viralliselta kotisivulta.

Lähde: The Verge

4 kommenttia

 1. Kannattaako ostaaiPhone4S vai Samsung galaxy s3? Hinta melkein sama. Jos on kokemuksia kumpi on parempi kertokaa ihmeessä.

  PS. Kyselin täällä koska en viitti kirjautua minnekään keskustelupalstalle ja täällä on muutenkin semmoista väkeä joka tietää kännyköistä enemmän.

  1. Riippuu ihan siitä haluatko 3,5” vai 4,8” näytön, ja androidin vai iOS:n, eli täysin mielipide kysymys. Käy kokeilemassa kumpaakin ja päätä sitten. Myyjätkin ovat sitten yleensä jomman kumman leirin asiakkaita ja siksi suosittelevat voimakkaammin toista ja valittavat voimakkaasti toisen vioista. Lisäksi iPhone 5 on ilmeisesti tulossa syksyllä, joten odottelisin sen julkaisua.

   1. No ehkä isompi näyttö olis parempi. Android ja ios ei oo välii. Kummassa on parempi kamera vaikka s3 onkin 8 mxp ja iphone 5 mxp.

    1. sori muistin väärin iphone 4s on 8 mxp kamera

Kommentointi on suljettu!