Videolla: Galaxy Nexus uudella Android 4.1 -alustalla

Google julkaisi Android 4.1 Jelly Beanin uuden Nexus 7:n tabletin yhteydessä, mutta alusta on totta kai tulossa myös älypuhelimiin. Sen pitäisi itse asiassa saapua Galaxy Nexus– ja Nexus S -puhelimille virallisesti heinäkuun puolivälissä. Suurimmat Android-valmistajat eivät ole vielä kommentoineet mahdollisia päivitysaikataulujaan, mutta niistä kuullaan varmasti vielä kesän edetessä.

Kokosimme MobiiliBlogissa Android 4.1:n keskeisimmät uudistukset omaan artikkeliin. Jelly Beanin ehdottomasti tärkein parannus koskee optimointia, jolla Android on saatu toimimaan aiempaa sulavammin. Googlen mukaan näytön animaatiot, kotinäkymien siirrokset ja sovelluksien käynnistymiset käyvät nyt nopeammin.

Alta löytyy phonedog-sivuston videokatsaus Android 4.1 -alustaan Galaxy Nexus -puhelimella. Sen perusteella kehittäjät vaikuttaisivat tehneen hyvää työtä Androidin nopeuden kanssa, sillä Jelly Bean näyttää erittäin sulavalta.