Motorola julkaisi ohuen Atrix HD:n

Motorola on esitellyt markkinoille uuden Android 4.0 Ice Cream Sandwich -pohjaisen puhelimen. Se on Motorola Atrix HD, joka myös versiomerkinnällä MB886 tunnetaan. Uutuus on tulossa Yhdysvalloissa myyntiin operaattori AT&T:n valikoimiin, mutta sen tarkemmat saatavuus- ja hintatiedot ovat vielä pimennossa.

Uutuus on ainoastaan 8,4 millimetriä paksu ja sen etupuolella loistaa 4,5 tuuman HD-näyttö (1280 x 720), joka hyödyntää Colorboost-teknologiaa. Näyttöä suojaa tuttu ja turvallinen Gorilla Glass -lasi. Puhelimen rakenteessa käytetään puolestaan erittäin lujaa Kevlar-materiaalia, joka on kevyttä, mutta kestävää.

Motorola Atrix HD:n sisällä jyskyttää 1,5 gigahertsin tuplaydinsuoritin. RAM-käyttömuistia löytyy gigatavun verran ja muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa kahdeksan gigatavua. Takana on kahdeksan megapikselin kamera 1080p-videokuvauksella ja etupaneelissa 1,3 megapikselin kamera videopuheluita varten. Virtaa kokonaisuudelle antaa 1780 milliampeerin akku.

Lähteet: Engadget & GSMArena

5 kommenttia

  1. Oikein jämäkän oloinen pakkaus. Näitä kyllä rupeaa riittämään android markkinoilla, mutta eiköhän tuollekkin ostajia löydy.

  2. Mistähän se Motorola on taas sen paksuuden mitannut? Näyttää aika möhköltä tuo kameran kohta. Jos se on 8,4mm , niin loppu puhelin onkin vaan 4-5mm.

  3. Luulen että se on jotenkin keskiarvo ottettu. luulen että tulee maksamaan n. 500€. Noita Motorolan puhelimia ei paljon suomessa näy.

  4. Ulkonäkö on ainakin tämän kuvan perusteella hyvä. Odotan mielenkiinnolla tarkempia tietoja.

  5. ”Rintataskussa ollut puhelin pysäytti luodin.”, kirjoittaa Iltalehti ja jatkaa…

Kommentointi on suljettu!