Kärähtänyt Galaxy S III osoittautui huijaukseksi

Muutama viikko sitten verkossa kohuttiin kärähtäneen Galaxy S III -puhelimen kohtalosta. Tuolloin saatavilla olleiden tietojen valossa vaikutti siltä, että kyseinen yksilö olisi saattanut liiallisen kuumenemisen johdosta aiheuttaa vaurioita kuoreen. Käyttäjän mukaan puhelin oli kärähtänyt ollessaan autotelineessä ja iskenyt jopa kipinöitä. Nyt koko tarina on osoittautunut todellakin pelkäksi tarinaksi.

Korealainen Samsung kertoo pyytäneensä puolueetonta Fire Investigations UK (FIUK) -organisaatiota selvittämään kärähtäneet Galaxy S III:n kohtaloa. Tulosten mukaan syy ei voinut olla itse puhelimessa. FIUK kertoo kaiken takana olevan ulkoisen energianlähteen, joka on aiheuttanut kuoren sulamisen.

Ainoa keino tuottaa tutkittavana olleen yksilön kaltainen vaurio oli asettaa puhelin mikroaaltouuniin”, toteaa organisaatio raportissaan.

Kärähtäneen puhelimen omistaja on myös kiirehtinyt korjaamaan alkuperäistä lausuntoaan. Hänen mukaansa toiset henkilöt olivat aiheuttaneet vahingon yrittäessään pelastaa puhelimen vedeltä. Ilmeisesti Galaxy S III:sta oli pyritty kuivaamaan tavalla tai toisella, joka johti sen kärähtämiseen.

Lähde: Samsung Tomorrow

8 kommenttia

  1. Tiesin, ettei tämä voi pitää paikkaansa. Eihän nyt tällainen laatupuhelin voi noin oikukkaasti käyttäytyä 😉

  2. No hyvähän se on että tällaiset sotkut saadaan selvitettyä, ettei turhaan pilaa laatutuotteiden mainetta 🙂

  3. Ääk puhelin kastui, laitanpa sen mikroon kuivumaan. FAIL.

  4. Jenkeissä saisi varmaan miljoonakorvaukset, jos käyttöohjeessa ei ole kielletty laittamasta mikroon.

  5. Ihan selvästihän tuo vaurio on alkanut laitteen ulkopuolelta. Voi että millaisia goijareita löytyy. 🙁

Kommentointi on suljettu!