Onko Lumia 910 Nokian ensimmäinen Windows Phone 8 -laite?

Microsoftin julkaistua seuraavan sukupolven mobiilialustansa odottaa kansa innolla ensimmäisiä Windows Phone 8 -julkistuksia laitevalmistajilta. Niitä on odotettavissa muun muassa HTC:ltä, Samsungilta ja tietenkin alustan suurimmalta tukijalta, Nokialta.

Nyt verkkoon levinneen Lumia 910:n arvellaan kuuluvan Nokian ensimmäisen aallon Windows Phone 8 -puhelimiin. Kyseinen malli on bongattu Nokian Remote Device Access -sovelluksesta, joka on suomalaisvalmistajan puhelinemulaattori tietokoneille. Sillä kehittäjät voivat testata sovelluksiaan nopeasti eri laitteilla. Sen kautta on aiemminkin löytynyt luotettavia tietoja vielä julkaisemattomista puhelimista.

Mitään konkreettista Lumia 910:stä ei vielä tiedetä. Puhelimen korkea versionumero antaa kuitenkin olettaa, että se voisi olla yhtiön Windows Phone 8 -malliston ensimmäinen lippulaiva.

Kysymyksiä uutuudessa herättää myös muotoilu. Nokia on nyt luottanut N9:n kiiteltyyn muotoiluun lippulaivoissaan, joten jatkuuko sen hyödyntäminen vielä seuraavassakin sukupolvessa?

Lähe: WMPoweruser

3 kommenttia

  1. Ei Nokia ehdi mitaan julkaisemaan kun se menee konkkaan ennen sita tai sitten Jolla porukka ostaa sen 1000 eurolla !!!

    1. Kertoisitko minkä merkkisellä puhelimella ei voi kirjoittaa ääkkösiä?

  2. Ei Nokia mitään konkkaan mene,koska Microsoft ostaa ”uppoavan laivan” eli Nokian.Sitten Elop on työnsä tehnyt…!.

Kommentointi on suljettu!