Rovion Amazing Alex -uutuuspeli nyt ladattavissa iPhonelle, iPadille ja Androidille

Toukokuusta asti useiden mobiilipelaajien odotuslistalla ollut Amazing Alex on nyt ladattavissa. Se toimii Applen iOS-pohjaisilla iPhone– ja iPad-laitteilla sekä Android-alustalla. Rovio lupaa kertoa lähitulevaisuudessa tietoa pelin saatavuudesta muilla alustoilla.

Rovion uutuus pohjautuu Casey’s Contraptions -nimiseen peliin, joka esiteltiin Applen iPadille vuonna 2011. Sitä ei ole enää hetkeen voinut ladata Applen taulutietokoneelle. Rovio hankki oikeudet peliin, koska uskoi sen vetoavan samaan joukkoon, joka pelaa yhtiön suosittua Angry Birds -mobiilipeliä. Nimi päätettiin kuitenkin vaihtaa hieman helpompaan muotoon ja niinpä syntyi Amazing Alex.

Amazing Alex perustuu ongelmanratkontaan. Päähenkilö Alexin tulee selvittää tehtäviä hyödyntäen saatavilla olevia työkaluja sekä esineitä. Peli sisältää 100 tasoa, joita on luvassa lisää ilmaisina päivityksinä.

Hintaa pelillä on Androidilla 0,79 tai 2,45 euroa versiosta riippuen, iPhonella 0,79 euroa ja iPadillä 2,39 euroa.

Joko latasit uutuuden? Miltä Rovion Amazing Alex vaikuttaa?

Lähde: Rovio

10 kommenttia

 1. Hinnat on väärinpäin! Androidille maksaa 79 senttiä.

 2. Mä ainakin latasin galaxy tabiin androidversion ilmaiseksi?

 3. eli eivat pystyneet enaa kehittamaan alusta asti mitaan paukut loppu ja nyt yritetaan saada rahaa helpolla mikas siina se on business!!!

  1. Onhan angry birdsikin lainattu idea, ainoastaan hahmot on omat ja maailma, mutta pelimekaniikka ja idea on lainattu aika suoraankin, pelin nimeä en juuri muista.

   1. Ainakin Crashing The Castle 1 & 2 ovat pelimekaniikaltaan lähes identtisiä Angry Birdsin kanssa. Tuota ihmettelin jo AB:n ilmestyessä. Mutta mikäs siinä, kyllä tuo jatkojalostuskin tärkeää työtä on.

 4. Kun kirjoitan Googleplay-hakuun Amazing Alex niin ei sieltä mitään tule.

  1. Kyllä ainakin minulle tuli vaikka kuinka monta tulosta :O

 5. Onkohan Androidin ilmaisversiossa yhtä monta tasoa kuin Androidin HD- ja maksavassa versiossa? Myös tulevaisuudeessa? Niin kuin Angry Birdseissä.

 6. Kauankohan menee ennenkuin omat puukottaa Roviotakin selkään, kuten Nokiaa…

Kommentointi on suljettu!