Nokia kilpailee hinnalla, Lumia 900 nyt rapakon takana vain 49,99 dollaria

Nokia on myynyt yhdessä operaattori AT&T:n kanssa Lumia 900 -mallia aggressiivisella hinnoittelulla aina huhtikuusta lähtien, jolloin suomalaisvalmistajan Windows Phone -lippulaiva saapui Yhdysvalloissa myyntiin. Tuolloin laitteen 99 dollarin hintaa pidettiin yleisesti kilpailijoihin nähden edullisena. Jatkossa laitteen saa vieläkin halvemmalla. Nokia ilmoittaa blogissaan, että Lumia 900:n saa nyt AT&T:ltä tutulla kahden vuoden operaattorisopimuksella 49,99 dollarin hintaan.

Lippulaivan alennushintaan voi löytää ainakin kaksi syytä: kova kilpailu ja tuleva Windows Phone 8 -alusta. Microsoftin julkaistua uuden mobiilialustansa nykyiset Windows Phone -puhelimet saivat ylleen välimallin leiman, sillä niille Windows Phone 8:aa ei ole luvassa. Lumia 900 ei tulekaan pitämään lippulaivan valtikkaa kädessään pitkään, sillä odotettavissa on, että Nokia julkaisee Windows Phone 8:aan pohjautuvia puhelimia vielä kuluvan vuoden aikana, mahdollisesti jo syyskuussa Nokia World -tapahtumassa.

Hinnan lisäksi Nokia pyrkii houkuttelemaan asiakkaita Lumia 900:n ympärille uudella värillä. Valmistaja toi yksinoikeudella AT&T-operaattorille myyntiin pinkin Lumia 900:n 15. heinäkuuta. Sen ohella puhelin on saatavilla myös valkoisena, mustana ja syaanina.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. No samalla logiikalla sen saa Suomesta ilmaiseksi. Maksat vain kuukausimaksun.

Kommentointi on suljettu!