Nokia tuo joukkoliikenteen aikataulut Lumia-puhelimiin

Beta-leiman alla jo tovin saatavilla olleesta Nokia Transport -sovelluksesta on julkaistu ensimmäinen virallinen versio. Se on yksinoikeudella saatavilla Windows Phone -alustalla vain Nokian Lumia -puhelimille. Sen voi ladata laitteeseensa Marketplace-ohjelmistokaupasta. Sovelluksen suomenkielinen nimi on Nokia Julkiset.

Nokia Julkiset tarjoaa tarkat joukkoliikennetiedot yli 100 kaupungista. Yksityiskohtaiset aikataulut sisältävät selkeät tiedot käytettävistä kulkuneuvoista ja arvion kävelyyn kuluvasta ajasta. Sovellus neuvoo askel askeleelta reitin aloituspisteestä haluttuun kohteeseen kooten eri vaihtoehtoja määränpäähän, jos niitä on saatavilla.

Yksityiskohtaisten aikataulujen lisäksi osittaiset tiedot ovat saatavilla yli 450 kaupungin osalta. Suomessa ainoa mukana oleva kaupunki on Helsinki, joka kuuluu ”laajennetun” tuen piiriin.

Nokia Julkiset tukee kaikkia suomalaisvalmistajan Lumia-puhelimia.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. Windows Phonen kenties paras Reittiopas ohjelma on kuitenkin Reitit, jota voin suositella lämpimästi. Toimii kuitenkin vain pääkaupunkiseudulla (tietääkseni). 🙂

    1. Oletko kokeillut molempia, vai mistä tieto paremmuudesta on tullut?

  2. Nämä ovat juuri niitä sovelluksia, jotka eivät maailmaa mullista, mutta auttavat elämää huomattavasti. Nämä pienet sovellukset ovat estäneet siirtymistäni Android puhelimista Lumiaan, mikä ei enään tunnu ylivoimaiselle ajatukselle. Vaikka osakekurssit sukeltelee, alkaa pikku hiljaa itselläni luotto palaamaan siihen, että Nokia tietää mitä tekee.

Kommentointi on suljettu!