Nokian lippulaivamyymälä mainostaa: jotain uskomatonta tulossa 7.9.2012

Aleksanterinkadulla Helsingissä sijaitseva Nokian lippulaivamyymälä on sulkenut ovensa muutamaksi kuukaudeksi asiakkailta. Kauppaa uudistetaan parhaillaan, jonka vuoksi se on suljettuna. Lippulaivamyymälä avaa ovensa jälleen syyskuussa, todennäköisesti 7.9.

Remonttiin joutuneen myymälän eteen on ilmestynyt suuret mainostaulut, jotka hehkuttavat jotain uskomatonta saapuvan 7. syyskuuta. Todennäköisesti tällä viitataan seuraavan sukupolven Lumia-puhelimiin, jotka suomalaisvalmistaja oletettavasti esittelee 5. syyskuuta käynnistyvillä Nokia World -messuilla. Ehkäpä kuluttajat pääsevät uutuuksien kimppuun tuoreeltaan julkaisun jälkeen?

Lähteet: DigiToday & My Nokia Blog

23 kommenttia

 1. Osavuosikatsaus on Nokialta ainakin tulossa. =)

 2. ”lähteet Digitoday ja…”
  Kyseisen ”lähteen” uutisiin en uskoisi vaikka vain kertoisivat veden olevan märkää.
  Kyseisen julkaisun toimittajat ovat niin pihalla kaikesta tekniikkaan liittyvästä että hyvä että osaavat edes kirjoittaa oma nimensä.
  Ainoa asia mitä osaavat tehdä on kirjoittaa otsikkoon Apple ja tällä saavat 13v tappalemaan Apple vs Android vs Nokia kyseisen ”uutisen” kommentteihin.
  Tiedän, tämä ei liittynyt suoraan uutiseen. Kunhan avauduin.

 3. WP 8 ei ole ainakaan mitään uskomatonta, jos sitä verrataan kilpailijoihin. Saattaahan olla, että koko myymälää ei enää edes avata jos Nokia menee konkkaan ennen sitä :p

  1. WP8:n ominaisuuksista ei ole paljastettu vielä puoliakaan, todennäköisesti myös WP 7.8:a täydennellään merkittävästi.

 4. WP8 Lumia riisutulla pureviewillä. Flagship store sisustettu uudelleen. Nokian uusi tulosvaroitus.

  Uskomatonta? Eipä juuri…

 5. Jaha… amazing != uskomatonta … lähinnä suomennos tulisi olla ”ihmeellistä”…

  1. Mitäs eroa tuolla uskomattomalla ja ihmeellisellä on?

   1. ”Cecilia” on oikeassa siinä, että käännös ”uskomatonta” on väärä, mutta osuvin käännös lienee ”hämmästyttävää”.

    ”Uskomaton” ei myöskään tarkoita samaa kuin ”ihmeellinen”, vaikka sanoja saatetaankin joskus käyttää samasta asiasta. ”Uskomaton” tarkoittaa aika ymmärrettävästi asiaa jota sanoja ei usko tai jota hänen on vaikea uskoa. Ihmeellinen taas viittaa johonkin sellaiseen joka syystä tai toisesta vaikuttaa ihmeeltä.

    Nykyisenä turhanpäiväisen höpötyksen ja rutiininomaisen liioittelun aikakautena näitä sanoja tietenkin käytetään kevyesti ja miten sattuu, kun ihmiset ja julkaisut yrittävät saada huomiota itselleen miljoonien muiden tekstin- ja puheentuottajien joukossa.

 6. Tämä on helppo: Nokia The Amazing Spider-Man edition – tai sitten 900 megapikselin Pureview… ei hirveästi kiinnosta kumpikaan.

 7. Jotenkin tuo kuva laskee entisestään Nokian kotimaisuuskuvaa itsellä. Ei voida enää edes mainoksia suomeksi laittaa.

  1. Turistitkin ymmärtävät, jos lukee englanniksi.

   1. Tuskin turistit tulevat suomeen hakemaan englanninkielisiä matkapuhelinmainoksia sen enempää kuin me menemme ulkomaille hakemaan suomenkielisiä matkapuhelinmainoksia.

   2. Kansainvälisyyttä, kansainvälisyyttä.

 8. Ensimmäinen WP8-puhelin pureviewillä tulee myyntiin toivottavasti tuolloin. Paria päivää aikaisemmin se julkistetaan, joten olisi aika epänokiamaista, noin nopea myyntiintulo, mutta toivotaan

 9. Ei Nokia Lumia malleissa ole,kuin merkki eli Nokia kotimaista eli isänmaallista (niin kuin Nokia uskovaiset ovat toitottaneet kaikille).

 10. Elop eroaa ja Nokia siirtyy Meegoohon Siina uutiset epaluotettavista lahteista !!!

  1. Lähteistä en tiedä, muuta itsekin ajattelin: uusi MeeGo puhelin! Se jos mikä tuntuisi uskomattomalta 😀

 11. Tuossa valokuvassahan on joku pikselikuva luurissa. Eikö joku voisi ottaa kuvaa kännykällä siitä ja katsoa mitä dataa se paljastaa? Omassa Nokiassani (haha) se softa, jolla noita pikselikuvia tms. luetaan, ei suostu toimimaan.

  1. Itse mietin ihan samaa. Joku vinkki siinä on…

 12. Toivottavasti tuo tarkoittaa sitä että 7.9 nokia menee konkkaan ja Apple ostaa sen ja saa niiden olemattomat patentit

Kommentointi on suljettu!