Nokian sisänavigointi kattaa jo 4605 kohdetta

Auto- ja kävelynavigointi ovat arkipäivää älypuhelimissa ja eräs navigointia kovimmin älypuhelimiin puskenut valmistaja on ehdottomasti kotimainen Nokia. Yhtiöllä on ollut tarjota asiakkailleen pitkään kunnollinen navigointi, joka on jo tovin ollut täysin ilmainen ja osa jokaista Nokian myymää älypuhelinta.

Viime aikoina Nokia on tehnyt kovasti työtä sisätiloissa tapahtuvan navigoinnin parissa. Yhtiö esitteli vuoden 2011 CTIA-messuilla Destination Maps -projektin, jonka tarkoituksena on viedä Nokian navigointiosaaminen sisätiloihin.

Nokian projekti on edennyt hyvin. Tällä hetkellä sisänavigointi kattaa 4605 eri paikkaa, joihin lukeutuu muun muassa ostoskeskuksia ja lentokenttiä. Valmistaja kehuu ratkaisuaan kilpailijoitaan kattavammaksi, joka tarjoaa täydellisen sisänavigointikokemuksen.

Nokia kertoo Bing Mapsin hyödyntävän jo saatavilla olevaa dataa. Valmistaja aikoo tuoda tuen Destination Mapsille pian myös Nokia Karttoihin.

Lähde: Nokia Conversations

2 kommenttia

  1. Seuraava Nokia-uutinen: ”Nokian osakkeen arvo nousi 5%” (eli käytännössä jotain 0,01 eur tms.) TAI ”Nokian sisänavigointi kattaa jo 4815 kohdetta” (ja sitä seuraavan ”uutisen” otsikko voisi olla pari sataa taas suuremmalla luvulla…)

    Hohhoijaa…

Kommentointi on suljettu!