Videolla: Qualcomm esittelee S4 Pro -sirunsa graafista suorituskykyä

Qualcomm ja Snapdragon ovat tuttuja nimiä kaikille, jotka kiinnittävät vähänkään huomiota puhelimensa rautapuolen ominaisuuksiin. Qualcommin piirit vauhdittavat merkittävää osaa nykyaikaisista älypuhelimista ja tableteista, vaikka kilpailijoitakin löytyy, kuten NVIDIA ja Texas Instruments.

Nyt Qualcomm on esitellyt medioille uutta APQ8064-piirisarjaa. Se sisältää neljä Krait-prosessoriydintä, jotka tikittävät 1,5 gigahertsin kellotaajuudella. Jos aktiivisena on vain yksi ydin, saadaan kellotaajuus nousemaan 1,7 gigahertsiin. Pakettiin kuuluu myös uusi Adreno 320 -grafiikkapiiri.

Yhtiö demosi piirisarjansa tehoja tabletilla. Grafiikkademossa nähdään efektejä, joihin on totuttu lähinnä tietokoneilla ja pelikonsoleilla. Qualcommin uusi piiri kykenee kuitenkin tuomaan ne myös mobiililaitteisiin.

APQ8064-piirisarja on osa Snapdragon S4 Pro -tuoteperhettä. Kyseisen sarjan piirejä tulevat käyttämään muun muassa Windows Phone 8 -pohjaiset laitteet.

Lähde: Phone Arena

2 kommenttia

  1. Aika varovaista demoamista. Ei taida ihan ilman nykimistä toimia todellisuudessa. Mutta eiköhän nuo muutaman vuoden kuluttua yllä nykyisen XBoxin tasolle ja kun kuvan vielä saa isoon näyttöön, niin ei paha ollenkaan.

  2. Sääli. Noin hyvä prossu ja se pilataan laittamalla se wp8 puhelimiin :/

Kommentointi on suljettu!