HTC päivittää lippulaivansa Android 4.1 Jelly Beaniin

Älypuhelinvalmistajat ovat olleet vaitonaisia uuden Android 4.1 Jelly Bean -alustan suhteen. Käyttäjät odottavat kuumeisesti tietoa oman mallinsa päivitysmahdollisuuksista. Ensimmäisenä tietoja julkisuuteen on lähtenyt kertomaan taiwanilainen HTC, joka aikoo päivittää tuoreimmat lippulaivansa Jelly Beaniin.

Tässä vaiheessa yhtiön suunnitelmissa on päivittää Android 4.1 -alustaversio One S-, One X– ja One XL -puhelimiin. Ainakin nyt näyttää siltä, että uuteen One-sarjaan kuuluva One V jää ilman uutta Androidia. Tämä on varmastikin monelle pettymys.

HTC ei vielä suostunut paljastamaan tarkempia yksityiskohtia päivityksistä tai niiden aikatauluista.

Lähde: SlashGear

5 kommenttia

  1. Lol, mutta ketään ei yllättänyt että taiwanin veijarit näyttävät taas kerran keskisormea vähänkään vanhempien mallien (Sensation-sarja) omistajille. Tällä lafkalla on kyllä niin umpisurkea asenne käyttäjiään kohtaan, että ei toivoakaan että enää viitsisi HTC:n puhelinta ostaa. Myös puhelinten laatu on ainakin Sensation-mallien kohdalla vähintäänkin kyseenalainen.

  2. Jiikeissi, miten muuten ne sais sut ostamaan niiden uusimman lippulaivan?

  3. No no!
    Mulla 2 vuotta vanha samppa I ja Jelly Bean pyörii hyvin!! Kiitos Google ja android.

    1. Harmi kun kiitosta ei voi jakaa yhtä auliisti laitteen valmistajalle Samsungille, joka kerta toisensa jälkeen unohtaa päivitykset sillä samalla hetkellä, kun uusi lippulaiva malli pärähtää kauppojen hyllylle.

  4. Hehe, ainakin toi mun seuraava puhelin tulee kyllä melko varmaan olemaan joku HTC.

    Sinänsähän mua ei haittaa, vaikkei ne päivitteliskään niitä edellisiä malleja, kun käytän joka tapauksessa toisten ROMeja :D. Ton Sensen takiahan mä HTC-puhelimissa pysyttelenkin.

Kommentointi on suljettu!