Nokia päivitti Lumian navigointisovelluksen: Nokia Navigointi 3.0

Matkapuhelinvalmistaja Nokia on julkaissut uuden version Windows Phone -pohjaisille Lumia-puhelimille suunnatusta Nokia Navigointi -sovelluksesta. Versionumeroa 3.0 kantava sovellus on ladattavissa Marketplace-ohjelmistokaupasta. Se toimii kaikilla yhtiön Lumia-sarjan puhelimilla.

Kakkosversion tärkein parannus liittyi offline-tilaan. Sen myötä navigointi on mahdollista myös ilman verkkoyhteyttä, sillä kartat ja muu materiaali voidaan tallentaa puhelimen sisäiseen muistiin. Nyt julkaistun Nokia Navigointi 3.0:n keskeisin yksittäinen uudistus on My Commute -ominaisuus.

My Commute on aluksi saatavilla vain Yhdysvalloissa, joten Suomessa siitä ei päästä vielä nauttimaan. Kyseessä on eräänlainen älyominaisuus, joka saa navigointisovelluksen oppimaan käyttäjän ajomieltymykset, kuten reitit ja lähtöajat. Näin Nokia Navigointi pystyy tarjoamaan entistäkin paremmin käyttäjän tarpeisiin sopivia reittivaihtoehtoja.

Muita kolmosversion parannuksia ovat automaattinen vaihto päivä- ja yötilan välillä sekä mahdollisuus lisätä suosikkikohteita suoraan Windows Phonen aloitusnäyttöön.

Lähde: Nokia Conversations

1 kommentti

  1. OMG! Maanantaina nokia tulee nousemaan pörssissä, näitä hyviä Nokia uutisia on pukannut koko viikonlopun

Kommentointi on suljettu!