HTC Desire HD jää ilman Android 4.0:aa

Ensin Sony teki sen Xperia Playn kanssa ja nyt HTC toistaa japanilaisyhtiön tempun Desire HD:n kohdalla. Kyseessä on siis Android 4.0 -päivityksen kohtalo. Aiemmin kerrotuista tiedoista poiketen taiwanilaisvalmistaja ei tule julkaisemaan Android 4.0:aa Desire HD:lle. Tieto tulee varmastikin useille luurin omistajille pettymyksenä.

Syyksi HTC kertoo Sonyn tavoin suorituskykyongelmat. Yhtiön mukaan puhelimen nykyinen Android-versio ja Sense tarjoavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. HTC pahoittelee tilannetta, mutta painottaa asettaneensa kuluttajien käyttökokemuksen kaiken edelle.

Alkujaan monet olivat yllättyneitä, että HTC edes lähti työstämään Android 4.0 -päivitystä Desire HD:lle. Puhelin julkaistiin vuonna 2010 Android 2.2:lla, joten sen käyttäjille on jaettu jo yksi suuri päivitys siirryttäessä 2.3-versioon. HTC:llä olisi kuitenkin ollut mahdollisuus näyttää Desire HD:llä, että entisiä lippulaivoja hellitään pitkään uusilla ohjelmistoilla. Harmillista, että aikeet kuitenkin lopulta kaatuivat.

Lähde: HTC

2 kommenttia

    1. Linkittämässäsi sivustossa on se erikoinen ja huvittavakin piirre, että sieltä ei näytä löytyvän minkäänlaista perusesittelyä sivuston tarkoituksesta ja siellä tarjolla olevista tuotteista. Tämä on nykyään hyvin harvinaista teknologia- tai muillakaan sivustoilla. Oli sivustolla kyse miten eksoottisesta tai tavanomaisesta asiasta vain, esittely lähes aina löytyy joko etusivulta tai (englanninkielisillä sivustoilla) sivulta ”About”. Tai sitten se vain jäi minulta huomaamatta…

Kommentointi on suljettu!