Nokia esittelee kaksi Windows Phone 8 -puhelinta syyskuussa?

Nokian seuraavan sukupolven Lumia-malliston lanseeraus lähestyy. Yhtiön toimitusjohtaja Stephen Elop on vihjannut, että Windows Phone 8 saapuu markkinoille lokakuussa. Onkin syytä olettaa, että suomalaisvalmistaja esittelee Microsoftin uutuusalustaan pohjautuvia puhelimia Nokia World -tapahtumassa, joka käynnistyy 5. syyskuuta.

Tuoreimman huhun mukaan Microsoft tulee paljastamaan uusia yksityiskohtia Windows Phone 8:sta Nokia Worldin avajaispäivänä. Osa huhuista väittää julkistuksen tapahtuvan juurikin Nokia Worldissä. Tällöin tilaisuudesta kasvaisi merkittävä paitsi Nokialle, niin myös koko Windows Phone -ekosysteemille.

Verkkoon levinneet huhut kuiskivat Nokian julkistamien puhelimien joukossa olevan ainakin Lumia 910– ja Lumia 920 -mallit. Tarkemmin ominaisuuksista ei tiedetä, mutta eiköhän mukana ole ainakin nykyistä tehokkaampia suorittimia ja tarkempia näyttöjä. Kiinalainen wpdang väittää, että ensimmäisessä aallossa ei tulla näkemään PureView-kuvausteknologialla varustettua WP8-laitetta.

Lähde: WMPoweruser

18 kommenttia

 1. Jos toi kuvan luuri on tuleva WP8 Niin kerranki nokia on tekemässä tyylikästä luuria.

  1. miten niin ”kerrankin”? eiks toi oo jo aikas mones kerta kun samaa koteloa käyttävät…?
   Ensinmäinenhän oli se suitsutusta saanut Harmattan/Meego N9. Ja samaa mallia Nokia käytti sitt myös Lumia 800:ssa ja 900:ssa. Mutt tyylikäs toki edelleen, juu.

 2. Kuulun kyllä siihen joukkoon, jossa kuvan puhelinmalli ei ulkonäöllään herätä lainkaan ostohaluja. Ihan kuin sen piirtäjällä olisi ollut kiire, ja hän olisi halunnut selvitä hommasta mahdollisimman nopeasti. Tämän lisäksi hänellä olisi ollut käytössään vain harppi ja viivotin (ja ideat niidenkin käyttöön lopussa). Tyhjää, kuollutta, konemaista muotoilua. Muotoilukilpailujen raadit tosin tuntuvat pitävän sellaisesta…

  1. Tuossa kuvassa kyse on tuskin oikeasta mallista, noita konseptikuviahan putoilee verkkoon pilvin pimein.

   1. Näin tosiaan lienee. Hyvä Nokian kannalta 🙂

 3. Aina sitä saa ihmetellä uudestaan ja uudestaan miten porukat haksahtavat näihin fanien tekemiin konsepti kuviin jotka ovat vieläpä aika karuja. Pitäiskö sitä kuvan päällä lukea kissan kokoisin kirjaimin ettei kuvan luuri liity mitenkään ko. artikkeliin?

  1. Kommenttiasi lukiessasi en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Sen sijaan että päivittelisit artikkeliin liitettyä uutisaiheeseen kuulumatonta kuvaa (ilman selvennystä), päivitteletkin sitä, että lukijat odottavat kuvan liittyvän uutiseen. Oletko ehkä ymmärtänyt mediakritiikin väärin? Se ei tarkoita sitä, että kritisoidaan lukijoita, jotka odottavat uutistoimittamisen täyttävän alan alkeisnormit.

   Kyllä, jos uutiseen liitetty kuva ei liity aiheeseen, mutta lukija voi luulla sen liittyvän, on asiasta mainittava kuvan yhteydessä. Ei toki kuvan päällä eikä kissan kokoisin kirjaimin (kuten lapsenomaisesti ehdotat saadaksesi kommenttisi kohdejoukon näyttämään typerältä), mutta selkeästi ja näkyvästi kuitenkin.

 4. Jos WP8 ”menestyy” samalla tavoin kuin edeltäjänsä, niin M$ luultavasti heittää pyyhkeen kehään mobiilipuolella.

 5. Pahoittelen sekaannusta. Unohdin merkitä tähän kuvaan, että se ei varsinaisesti liity juttuun. Korjataan asia.

 6. Ei ole kyllä sitten enään vähäisintäkään syytä ostaa nokiaa kun tuotanto lopetetaan suomessa ja viedään rahat ennemmin umpikorruptoituneisiin maihin.

 7. Ja varsinkin,kun osa rahoista menee Microsoftille (kahdelle myyrälle)!!.

Kommentointi on suljettu!