Nokialta uusi sovellus Lumioille: jaa yhteystietoja puhelinten välillä

Nokian uusi Contact Share -sovellus on saapunut ladattavaksi Lumia-puhelimille. Sen avulla Lumia-käyttäjät voivat jakaa vaivattomasti yhteystietoja eri puhelimien välillä. Sovellus löytyy Marketplace-ohjelmistokaupasta nimellä Osoitekirjan jako. Suora latauslinkki sovellukseen löytyy tästä.

Contact Share käyttää tunnettua vcard-muotoa yhteystietojen jakamiseen. Niinpä käyttäjä voi vastaanottaa yhteystietoja muun muassa Android– ja iOS-laitteista. Yhteystietoja voidaan jakaa tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Sovellus toimii kaikilla Nokian Lumia-sarjan malleilla. Lumia 710– ja Lumia 800 -puhelinten omistajien tulee kuitenkin varmistaa, että laitteisiin on asennettu viimeisin ohjelmistopäivitys. Muutoin Contact Share ei ole käytettävissä.

13 kommenttia

 1. Onpas ”innovatiivinen”, ”nerokas” ja ”uusi” keksintö!

 2. ”Sovellusta ei löydy
  Tätä sovellusta ei löydy tästä Marketplacesta.”

  Linkki oikein? Vai onko jo vedetty pois marketista?

  1. Kyllä ainakin tunti sitten vielä löytyi. Latauslinkki toimii vain puhelimella.

 3. Onpa todella uutta. Ominaisuus, joka on ollut esim. Symbian-puhelimissa jo toistakymmentä vuotta. Miten tämä Windows Phone -maailma on näin jälkeenjäänyt, että aiemmin tavallisen karvahattuluurin ja älypuhelimen välisen olennaisen eron tekevät perusominaisuudetkin puuttuvat?

 4. Ihmettelen myös että tätä ominaisuutta ei ole WP:ssä. Onneksi Nokia korjasi puutteen.

 5. Ihme ininää porukalta jos joku ominaisuus tulee täydennyksenä. Mulle ei ole vielä tullut vastaan sellaista tuotetta missään, jossa olisi kaikki mahdolliset ominaisuudet. Eikös se ole hyvä, että niitä ominaisuuksia täytetään sitä mukaan kun huomataan puute?

 6. Muutana kumma puute on kyllä WP:a käyttäessä ilmennyt verrattuna symppareihin, mutta onneksi Nokia täyttää niitä parhaansa mukaan. Puutteet ovat onneksi skaalalla ”olisi kiva olla” mutta ei missään nimessä elintärkeitä.

 7. Ei toimi latauslinkki eikä löydy muutenkaan Marketist ..

 8. Linkki toimi minulla. ”Osoitekirjan jako” nimellä asentui.

 9. Sovellusta ei löydy
  Tätä sovellusta ei löydy tästä Marketplacesta.

 10. Ei toimi täälläkään kyseinen linkki, eikä kyseistä sovellusta market placesta löydy. Missähän mättää?

 11. Katsoitteko, että on viimeisin ohjelmistopäivitys tehty?

Kommentointi on suljettu!