Lisää toimintoja Lumian kameraan Nokian Camera Extras -sovelluksella

Kesäkuussa esitelty Camera Extras -sovellus on vihdoin myös suomalaisten Lumia-käyttäjien ladattavissa. Sovellus löytyy tutusti Windows Phonen ohjelmistokaupasta ja sen nimi kotimarkkinoilla on Kameran lisätoiminnot. Se on saatavilla vain ja ainoastaan Nokian Lumia-puhelimille. Lataa sovellus puhelimellasi suoraan tästä. Lumia 710– ja Lumia 800 -puhelimet tukevat sovellusta vasta tärkeän ohjelmistopäivityksen asentamisen jälkeen, josta lisää tietoa täältä.

Camera Extras lisää Lumioihin uusia kuvaustiloja. Mielenkiintoisin on ehdottomasti Smart Group Shot, joka helpottaa onnistuneiden ryhmäkuvien ottamista. Siinä puhelin tallentaa sarjan kuvia, joista kuvaaja voi valita jokaiselle henkilölle erikseen parhaimman kasvokuvan vaikuttamatta otoksen muihin osiin.

Sovellus tuo mukanaan myös panoraamatilan sekä automaattilaukaisimen. Onpa mukana myös Action Shot -tila, joka mahdollistaa liikkuvien kohteiden paremman kuvaamisen.

Lähde: Nokia Conversations

5 kommenttia

  1. ”Sovellusta ei löydy tästä markeplacesta”.

    1. Kokelithan linkki suoraan puhelimella? Mikä malli on kyseessä? Lumia 710 ja Lumia 800 vaativat tämän päivityksen, jotta sovellus toimii.

      1. Lumia 710.. Ja ei, en kokeillut puhelimella, mutta koitin myös MarketPlacesta löytää sitä puhelimella, ja ei löytynyt.. Mutta latailenkin luurilla tämän sivun jos vaikka helppais 🙂

      2. Kyllä vaan.. outoa ettei toi nettiselaimen marketplace olevinaan sitä löydä.. Kyllä lukemisenymmärtäminen oli taas vähän hukassa 😉 Mutta siis alko heti pelittämään kun latasi kännykällä.. 🙂

Kommentointi on suljettu!