Samsungin Windows Phone 8 -puhelinten tiedot vuotivat verkkoon

Samsung kuuluu Nokian, HTC:n ja Huawein ohella niihin matkapuhelinvalmistajiin, jotka ovat luvanneet tuoda markkinoille Microsoftin loppuvuoden aikana julkaistavaan Windows Phone 8 -alustaan pohjautuvia puhelimia. Korealainen Samsung onkin alustavien tietojen valossa tuomassa markkinoille ainakin kaksi uuteen alustaan pohjaavaa puhelinta. Tieto tulee suoraan Applen ja Samsungin oikeustaistoon liittyvistä dokumenteista, joten lähdettä voidaan pitää erittäin luotettavana.

Dokumenteissä esiintyy Odyssey– ja Marco-nimeä kantavat puhelimet. Molempien aikatauluksi on merkitty vuoden viimenen neljännes, eli loka-joulukuu. Kummatkin tarjoavat LTE-yhteydet sekä Qualcomm MSM8960 -piirisarjan, joka sisältää 1,5 gigahertsin tuplaydinsuorittimen.

Selväksi lippulaivaksi kaksikosta nousee Odyssey. Siitä löytyy HD-tason Super AMOLED -kosketusnäyttö, joka on kooltaan 4,65 tuumaa. Takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja laite tukee NFC-teknologiaa.

Marco on kompaktimman kokoinen älypuhelin neljän tuuman kosketusnäytöllään. Sen näytön tarkkuus on kuitenkin vain 800 x 480 pikseliä, eli samaa tasoa kuin nykyisten Windows Phone -puhelinten paneelit. Muita tiedettäviä ominaisuuksia ovat tässä vaiheessa viiden megapikselin takakamera ja kahden megapikselin etukamera.

Lähde: The Verger

7 kommenttia

 1. Kyllä Nokialla tulee tekemään tiukkaa näiden specsien kanssa, jos entisikseen tulee. No ei mutta toivon syvästi että nokia saa jotain ennennäkemätöntä aikaan! Ainakin tällä kertaa sillä on täydet mahdollisuudet siihen joten toivottavasti se henkireikä hyödynnetään. Muuten samsung pieksee tälläkin saralla.

  1. Speksikisassa ei riitä, siinä tulee samsung ja htc olemaan aina kiinni kurkussa. Mutta pureview ja kilpailijoita paremmat palvelut ovat selkeä etu.

 2. Tossahan on markkina rako 4″ puhelimelle jossa on noi huippuspeksit.

 3. Ei Nokia pelkällä Pureview teknologialla pärjää,jos ”kokonaisuus”on hanurista!!.

  1. Mutta se ei ole. t:tyytyväinen lumia 800:n omistaja. Pureview tähän vielä, niin nam.

   1. Osta jake Samsung galaxy s3 tai tuleva note 2 niin sit voit sanoa että namnam!!

    1. Minua ei Android ole sytyttänyt, paitsi ehkä aikoinaan Google n1 ja SGS2. Simppeli, sulava ja helppokäyttöinen on minun juttu.

Kommentointi on suljettu!