Uusi iPhone julki syyskuussa?

Huhut kuudennen sukupolven iPhonen ympärillä kiihtyvät. Vastikään verkkoon levisi varsin uskottavia kuvia Applen tulevasta älypuhelimesta. Nyt puolestaan kuulemme spekulaatioita laitteen aikataulusta ja muista Applen mobiililaitteista.

Tuoreimman huhun mukaan Apple tulisi julkaisemaan uuden iPhonen syyskuun puolivälissä, todennäköisesti kuun 12. päivä. Edellinen malli esiteltiin lokakuun alussa, joten luvassa on olisi hienoinen aikaistus aikataulun osalta. Huhun mukaan laite tulisi myyntiin pian esittelyn jälkeen, joka on Applelle tyypillistä.

Apple tulee tietojen mukaan esittelemään uudelle puhelimelleen kaksi koteloa. Luvassa on tavallinen reunoja kiertävä suojus sekä mahdollisesti tukijalalla varustettu kotelo.

Huhu väittää iPhonen esittelyn yhteydessä Applen julkaisevan myös uuden iPod touchin ja iPod nanon. Niin ikään päivänvalon näkee pitkään huhuttu iPad mini, joka sisältää nykyistä mallia pienemmän näytön. Arvioiden mukaan näyttökoko asettuisi 7,85 tuumaan. Pienemmälle iPadille tullaan julkaisemaan omat Smart-kotelot. Kauppoihin tämä uutuus tulisi kuitenkin vasta marraskuussa.

Lähteet: Phone Arena & The Verge