Samsung kutsuu lehdistön julkistustilaisuuteen, esittelee seuraavan sukupolven Galaxy Noten?

Korealainen Samsung on aloittanut lehdistön kutsumisen Berliinissä 29. elokuuta IFA 2012 -messujen yhteydessä pidettävään Samsung Mobile Unpacked 2012 -tilaisuuteen. Luonnollisestikaan valmistaja ei ole paljastanut tilaisuuden aihetta, mutta huhumyllyllä on jo oma vastauksensa tähän kysymykseen. Paras arvaus tässä vaiheessa lienee seuraavan sukupolven Galaxy Note, josta on pyörinyt huhuja verkossa jo jonkin aikaa.

Samsung esitteli alkuperäisen Galaxy Noten viime vuoden IFA-messuilla, joten seuraajan lanseeraaminen tämän vuoden tapahtumassa olisi looginen jatkumo. Suurella 5,3 tuuman kosketusnäytöllä varustettu Galaxy Note on ollut yhtiölle menestys. Maalis-huhtikuun taitteessa Samsung ilmoitti laitteen toimituksien ylittäneen jo viiden miljoonan rajapyykin.

Mahdollisesti Galaxy Note 2 -nimeä kantavan laitteen odotetaan tarjoavan viimeisintä teknologiaa. Todennäköisesti tekniikka tulee pitkälti vastaamaan Galaxy S III -mallia. Merkittävä erottava tekijä tulee olemaan suurempi näyttö. Villeimmissä huhuissa näytön on arveltu kasvavan 5,5 tuumaan ja resoluution yltävän huimaan 1680 x 1050 pikseliin. Ulkoisen olemuksen on huhuttu noudattelevan Galaxy S III:n muotokieltä.

Lähde: Phone Arena

6 kommenttia

  1. Tai voishan se olla sitte vaikka jokin aivan muu josta ei ole vielä edes huhuttu mitään.
    Mutta itsekin pidän aika todennäköisenä julkistuksen liittyvän note 2. Minulle ainakin 5,5 tuuman on vähän liian iso.

    1. Mutta, jos se ei olisi Note 2, mikä muu se voisi olla? Samsungin on pitänyt keksiä oikeasti jotain ennennäkemätöntä, jos se aiotaan julkaista tuolla…

  2. 5.5 tuumaa on ihan sopiva nettisurffailuun,videoiden katseluun ja elokuvien katseluun muistikortilta!. 😉

  3. + pelien pelaamiseen (tehokkaan 4ydin prosessorin ja suuren muistin ansiosta)!.

  4. Esittelisivät mieluummin vedenpitävän lupauksen jo olemassa olevan laitekannan softan ajantasalle päivittämisestä.

  5. Se on taas hyvin paljon Googlesta kiinni,koska…Google Nexus ja Motorolan Android mallit saavat ensimmäisinä päivitykset.

Kommentointi on suljettu!