Samsung vahvistaa: uusi Galaxy Note julki 29. elokuuta

Elektroniikkajätti Samsungin edustaja vahvistaa talousjulkaisu Reutersille, että yhtiö tulee esittelemään Berliinissä 29. elokuuta seuraavan sukupolven Galaxy Note -laitteen. Julkistustilaisuus pidetään muutama päivä ennen IFA-messujen alkua, jossa korealaisvalmistaja esitteli viime vuonna alkuperäisen Galaxy Noten.

Galaxy Note on suurella kosketusnäytöllä varustettu Android-laite, jota Samsung kuvailee tabletin ja älypuhelimen yhdistelmäksi. Alkuperäisestä mallista löytyy 5,3 tuuman näyttö, mutta huhut ovat ehdotelleet seuraajaan suurempaa 5,5 tuuman näyttöä, tehokkaampaa suoritinta ja parempaa kameraa. Muotokielen arvellaan noudattelevan toukokuussa julkistettua Galaxy S III -mallia.

Suuren näytön ohella alkuperäisen Galaxy Noten ominaispiirteisiin kuuluu stylus-kynä, jolle löytyy oma säilytyspaikka rungosta. Kynä helpottaa muun muassa muistiinpanojen laatimista sekä piirtämistä kosketusnäytöllä.

Lähde: Reuters

8 kommenttia

  1. onhan se sittenkin se uus note joka julkastaan. Minkäköhän hintanen olis?

  2. Haluaisin, että stylus, joka tulee uudessa Notessa olisi vähän edeltääjänsä laadukkaampi, vaikka eihän sekään huono ollut. Toivon kuitenkin ennen kaikkea sydämeni pohjasta etteivät seuraisi Galaxy S III muotoilua. En edes tajua miten kukaan voi kyseistä muotoilua edes kehua.

  3. Se on sitten vähän sama,kuin Nokia Lumia ja iPhone/iPad mallisto!.

  4. Jotain uutta ja erilaista on kuitenkin tulla…innovaattista esim.kuorien materiaaleissa nuraluumi-polykarbonaatin yhdistelmää!. 😉

  5. Ei siis nuraluumi,vaan duraluumi-…!. =)

  6. Siinä se on siinä se on. Nimittäin mun seuraava puhelin. Onneks näytön koko ei kasva enempää. Sillä tää 5.3″ tuntuu jus hyvältä. Mut varmaan toi 5.5″ vois olla se lopullinen optimi koko. 6″olis jo varmasti liian iso. Harmi vaan et näin nopeesti tulee tuo,kun itellä ei ole tää SGN ollu kuin 4kk. Mut kaippa tossa nyt vielä hetki menee ennenkö valuu Suomen markkinoille. Mutta innolla jään odottamaan julkaisua.

  7. Mikä. Tuo on älypuhelimen ja tabletin ”välimalli” eli ei ole puhelimena kovinkkan käytännöllinen kuin vasta langattomalla hands freellä (tai kaiuttimella). Mutta se on hyvä,eettä tähänkin on tulossa SGS3 tekniikka+ parempi kamera (13Mpikseliä,jos nyt tieto pitää paikkansa mutta …vähän epäilen ettei!!).

Kommentointi on suljettu!