Videolla: Google esittelee Nexus 7:n ominaisuuksia

Kesäkuun lopussa lanseerattu Nexus 7 kuuluu markkinoiden tämän hetken kuumimpien tablettien joukkoon. Sen avulla Google pyrkii rikkomaan Apple iPadin ylivallan taulutietokoneissa. Asusin valmistaman Nexus 7:n aseina ovat edullinen hinta, kompakti koko ja uusi Android 4.1 -käyttöjärjestelmä.

Google on julkaissut YouTube-kanavallaan sarjan mielenkiintoisia videoita, joissa käydään läpi Nexus 7:n tarjoamia ominaisuuksia. Esittelyssä ovat muun muassa älykäs Google Now -haku ja Google Play -ohjelmistokauppa sekä muut Googlen sovellukset.

Nexus 7:n perustuu Tegra 3 -piirisarjaan. Sen ominaisuuksia ovat muun muassa kahdeksan tai 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC ja etukamera. Laitteen seitsemän tuuman kosketusnäyttö kykenee 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen.