Lisää kuvia tulevasta Firefox OS -mobiilialustasta

Avoimen lähdekoodin verkkoselaimestaan maailmalla parhaiten tunnettu Mozilla työskentelee kovaan tahtiin oman mobiilialustansa ympärillä. Aikaisemmin Boot to Gecko -nimellä tunnettu projekti tottelee nykyään nimeä Firefox OS.

Mozillalla työskentelevä Robert Nyman on julkaissut Flickr-palvelussa muutamia uusia kuvia tulevasta mobiilialustasta. Nyman muistuttaa, että ne kuvaavat Firefox OS:n tämänhetkistä kehitysvaihetta ja muutoksia käyttöliittymään tehdään jatkuvasti. Kuvissa esiintyvät muun muassa lukitusnäkymä, päävalikko ja puhelinsovellus.

Kuvien perusteella Firefox OS ei pyri mullistamaan mobiilimaailmaa uudenlaisella käyttöliittymällä. Sen suurin kiinnostus kohdistuukin siinä käytettäviin tekniikoihin. Mozilla on puhunut paljon siitä, kuinka tavoitteena on rakentaa koko käyttöliittymä HTML- ja JavaScript-tekniikoita hyödyntäen. Myös alustan sovelluskehitys tulee nojaamaan verkkotekniikoihin.

Lähteet: GSMArena & Twitter

3 kommenttia

  1. näytää aivan samsungin toughwits-kopiolta

Kommentointi on suljettu!