Videolla: uusi Samsung Galaxy Note 10.1

Helmikuussa ensimmäisen kerran esitelty Galaxy Note 10.1 esiteltiin tänään uudistuneena pakettina. Laitteen ulkomuotoa on viilailtu sekä sisälle on ahdettu 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin alkuperäisen tuplaytimellisen mallin sijaan. Uutuus saapuu Suomeen viikolla 34, eli aivan lähiaikoina.

Samsungin julkaisema virallinen esittelyvideo uudesta taulutietokoneesta tarjoaa hyvän katsauksen Galaxy Note 10.1:n ohjelmistoon. Videolla keskitytään erityisesti S Pen -kynän hyödyntämiseen, joka tekee digitaalisten merkintöjen laatimisesta ja piirtämisestä helppoa.

Erityisen mielenkiintoiseksi Galaxy Note 10.1:n tekee sen jaetun ruudun -tila. Sen ansiosta näytölle saadaan yhtä aikaa kaksi sovellusikkunaa. Videon perusteella tämä tuo selkeää tehokkuutta moniajoon ja erilaisten toimintojen suorittamiseen.

Samsung Galaxy Note 10.1 on varustettu 10.1 tuuman kosketusnäytöllä, joka kykenee 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera ja edestä 1,9 megapikselin kamera. Uutukainen perustuu Android 4.0 -alustaan, jonka päällä lepää korealaisvalmistajan TouchWiz-käyttöliittymä.