Nokian Windows Phone 8 -puhelin ensi kertaa kuvissa?

Alkava syksy tulee olemaan mobiilialalla kiintoisaa aikaa. Samsung esittelee toisen sukupolven Galaxy Noten, Applen huhutaan julkaisevan uuden iPhonen syyskuussa ja Nokia pitää tärkeän Nokia World -tapahtuman Helsingissä syyskuun alussa.

Erittäin todennäköisesti Nokia World tulee tarjoamaan maailmalle ensimmäisiä tietoja Nokian toisen aallon Windows Phone -puhelimista. Mitä muuta yhtiö voisi tapahtumassa oikeastaan edes esitellä? Nokia World käynnistyy 5. syyskuuta, jolloin totuus julkaistavista laitteista selviää.

Huhuja Nokian Windows Phone 8 -puhelimista on kuultu jo viikkoja, mutta uskottavia kuvia ei ennen yllä olevaa vuotoa ole verkkoon levinnyt. Kuvassa esiintyy toistaiseksi tuntematon Nokian puhelin. Se vaikuttaa olevan kooltaan Lumia 900:n luokkaa, mutta valaistus antaa ymmärtää, että näyttö olisi Lumia 800:n tavoin kaareva. Värityskin on poikkeava nykyisistä malleista, joten kyseessä saattaisi hyvinkin olla Nokian tuleva Windows Phone 8 -pohjainen laite.

Lähde: My Nokia Blog

12 kommenttia

 1. Luuulempa, että on feikki tai joku vanhempi proto. Esim. Tuossa on vanha Windows logo ja tuo väri näyttää hyvin paskalta ollakseen edes Nokian proto puhelimessa. Tulee mieleen se joku kiinalainen N9 kopio joka oli about samanvärinen. Likainen lime.

 2. Ja ei ehkä kannata sanoa tätä vielä Nokian puhelimeksi sillä pelkkä ”NOKIA” puhelimen yläkulmassa ei tee puhelimesta Nokialaista.

 3. Duffeldof
  Olet ihan oikeassa,mutta yritä nyt takoa se Nokialaisten järkeen!!.
  Ei taida onnistua …!!.Ylimielisyys paistaa läpi heillä.

  1. Taidat nyt hieman ymmärtää duffeldofin kommentin väärin…

 4. Uusien tuotteiden kuvia levittelevät myös laitevalmistajat, jotta voisivat jäljittää tietoja vuotavat henkilöt, joita voi olla omassa henkilökunnassa ja yhteistyökumppaneilla, mm cellular-operaattoreilla. Tästä syystä suuri (suurin?) osa tuotekuvista on vääriä, ja voivat esittää hylättyjä mock-up malleja.

 5. Juuri niin. Joskus jopa johtoporsas ym sisäpiiriläiset huolehtivat siitä, että sopiva tuotekuva ”vuotaa”, tai möläyttelevät projektin nimen, esim Meltemin.
  Eikös vain Elop ja Siilasmaa ostelleet Nokian osakkeita useilla miljoonilla pari viikkoa sitten, kun kurssi alle 1.40 euroa. Lienevät jo myyneet enimmät niistä n 50% voitolla. Aika hyvä tili parissa viikossa!

 6. En tiedä onko jotain uutta, vaiko sitten vanhaa, mutta yhtä rumaa kuin aiemmat lumiat. Muotoilu siis on mielestäni ok, mutta tuota käyttöjärjestelmän ulkonäköä katsellessa tulee aivan paha olo.. Voi kunpa nokia olisi valinnut androidin ja panostanut siihen pureviewillä ja muilla erikoisominaisuuksillaan, esim kartoilla. Tiedä vaikka niin tulee vielä käymään.

  1. @ Flopping maestro
   Eivät ostaneet useilla miljoonilla, vaan muistaakseni 300 000 – 400 000 osaketta, eli nykykurssin mukaan n. 500 000 – 700 000 € edestä.

   @ teki
   Et ole ilmeisesti koskaan kokeillust wp:tä, jos haukut sen aloitusnäytön kuvien mukaan rumaksi.

   1. Itse asiassa olen. Mutta se on oma mielipiteeni käyttöjärjestelmästä, eikä siinä sen enempää.

 7. Heh! Hauska lukea näitä vanhoja uutisia näin jälkikäteen. 🙂
  Tuohan on ihan selvä Lumia 920 prototyyppi. 😀

Kommentointi on suljettu!