Nokialta kolme Windows Phone 8 -puhelinta syyskuussa?

Huhumylly matkapuhelinvalmistaja Nokian ympärillä käy kuumana. Eilen uutisoimamme kuvan puhelimesta on valunut verkkoon lisää tietoja muiden huhujen ohella.

Viimeisimpien huhujen mukaan yllä esiintyvä laite on koodinimeä Nokia Phi -kantava laite. Sama koodinimi on vilahdellut huhuissa aiemminkin. Se jatkaa N9:ssä esiteltyä muotokieltä yhtenäisellä polykarbonaattikuorellaan. Tietojen mukaan se olisi yksi kolmesta 5. syyskuuta käynnistyvässä Nokia World -tapahtumassa esiteltävistä uutuuspuhelimista.

Nokia Phi:n näyttö tulee mahdollisesti olemaan suurempi kuin 4,3 tuumaa, mutta ei ainakaan sitä pienempi. Puhelin perustuu Qualcommin tuplaydinsuorittimeen, tarjoaa LTE-yhteydet sekä NFC-sirun. Huhu kertoo mukana olevan myös muistikorttipaikan, jonka sijoituskohdasta ei ole vielä tarkempaa informaatiota. Ikävä kyllä laitetta kuvaillaan Lumia 800 -mallia painavammaksi ja paksummaksi.

Lähde WMPoweruser

12 kommenttia

 1. Oiskohan siinä 41mp PureView, kun on paksumpi..

 2. Jos huhut pitää paikkansa voi olla mielenkiintoiset ajat tulossa. Ja jos tosiaan kolme eri mallia tulossa, niin toivottavasti yksi olisi E6:n tyyppinen ratkaisu pikkasen isommalla näytöllä. Muistaaksenihan WP8 tuki 640×480 resoa??

 3. Jos niitä puhelimia tulee kolme niin yksi on halvempi malli, yksi on pureview ja sitten joku huippumalli esim tuo ’Nokia Phi’

 4. Luulenpa et huippumalli ois vähän erillainen kun n9 muotoilun huippumalliksi tullut lumia 900. En näe hirveesti järkeä tehdä uutta lippulaivaa samalla ”vanhalla” mallilla!

  1. Kyllä se tuntuu iPhone:lla toimivan. Ainoa hieman suurempi muutos on ollut 3Gs:stä 4:seen. Muuten pysynyt aivan saman näköisenä vuodesta toiseen.

  2. Kerrankin kun on osunut muotoilu nappiin ja se on kerännyt runsaasti kiitosta, mielestäni sitä todellakin kannattaa hyödyntää tulevissa malleissa. Ehkä hienovaraisia muutoksia että huomaa että malli on uusi.

 5. olis kyllä hyvä jos olis tulossa semmonen missä ois 41 megapix kamera ja windous käyttöjärestelmä. siinä vasta olisikin kilpailijoilla miettimistä, että mistäs saataisiin yhtä paljon megapikseleitä!

  1. Ainakin ois miettimistä mistä saatais yhtä hyvä kuvanlaatu 😉
   Pikseleitähän on helppo lisätä ja sitähän kaikki tekeekin, mutta itse kuvanlaatu.. se on pysynyt N8 ja N808 lukuunottamatta kehnona.

   1. Mun S3:ssa on hyvä kuvanlaatu ainakin niissä kuvissa mitä oon ottanu. Ei puhelimeen todellakaan tarvita mitään pureview megapikseleitä, puhelimestakin tulee jumalattoman paksu kuten 808.

    1. Ei se megapikseli edelleenkään ole tärkeää vaan nimenomaan kuvanlaatu. Hämärässä sen eron alkaa huomata, melkein kaikki luurit ottaa ok kuvia valossa. Ja pureviewin kaltaista zoomiahan ei kännykässä ole nähty. Tietääkseni S3:ssa on ok kamera kännykkään, mutta Pureview asetti riman huomattavasti korkeammalle. Toivottavasti muutkin ottaa mallia ja rupeaa panostamaan kamerateknologiaan. Varmaan rupeaakin, muuten kaikki hyvää kameraa haluavat muuttaa WP8 leiriin.

 6. Pureview-teknologia taitaa olla yksinoikeudella vain Nokian käytettävissä,joten…!!. =(
  Ei kiinnosta.

 7. Nokia 808 mallissa on xenon salama,joka auttaa kuvien otossa hämärätilanteissa.Sama koskee N8 mallia myös.

Kommentointi on suljettu!