Videolla: Jelly Bean pyörii markkinoiden ensimmäisellä Android-puhelimella

Vuonna 2008 esitelty HTC Dream oli markkinoiden ensimmäinen kaupallinen Android-puhelin. Se rantautui ensimmäisenä Yhdysvaltoihin nimellä T-Mobile G1. Sen jälkeen sekä tekniikka että itse Android-alusta ovat kehittyneet paljon. Kaikesta tästä huolimatta uusi Android 4.1 Jelly Bean -alustaversio on saatu toimimaan G1:ssä, kuten jutun loppuun liitetyllä videolla demonstroidaan.

Sulavasta tai vakaasta käyttökokemuksesta ei voida Jeally Beanin ja G1:n yhdistelmässä puhua, mutta joka tapauksessa kyseessä on mielenkiintoinen kokeilu. Kehittäjän mukaan kyseessä on hyvin varhainen testiversio, joten optimoinnilla uusi Android 4.1 voitaisiin mahdollisesti saada pyörimään sujuvammin.

T-Mobile G1:stä löytyy muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäyttö (480 x 320 pikseliä), 528 megahertsin suoritin ja 192 MB:tä RAM-muistia.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

  1. Siis kyllä on järkyttävän näköinen puhelin!

  2. Ei tuo kyllä minusta pyörinyt. Ihan näytti paikallaan pysyvän

  3. Jelly Bean kyllä saadaan pyörimään vanhalla paskalla Android-puhelimella mutta ICS:ää ei edes yritetä saada toimimaan Galaxy S:ässä jonka prossu on melkein tuplasti nopeampi ja muistia yli yli 2krt enemmän -.-

  4. Kyllä mä sen tiedän että sen roottaamalla saa. Se on vaan vitun typerää ettei saa virallista vaikka tehot riittäis

  5. Mulla Galaxy S:ässä pyöriny Jelly Bean jo kuukauden, ja sulavammin ku ICS romit..
    Virallista päivitystä en ois varmaa koskaa käyttänykkää.. Prossuki kellotettu 1.4ghz ja vakaa on, ei valittamista 🙂

Kommentointi on suljettu!