Samsung Galaxy S III:n saa tulevaisuudessa myös mustana

Yleensä kun markkinoille lanseerataan uusi älypuhelin kuuluu sen värivalikoimiin musta versio. Tuttu ja turvallinen väri luo hillityn ilmeen, joka ei turhaan yritä erottautua joukosta. Samsung toimi toukokuussa Lontoossa esitellyn Galaxy S III:n kanssa kuitenkin hieman toisin ja toi sen markkinoille Pebble Blue -sinisenä ja Marble White -valkoisena. Osa jäi ehkä jopa hieman kaipaamaan mustaa malliversiota korealaisvalmistajan uudesta Android-lippulaivasta.

Musta Galaxy S III vaikuttaisi sittenkin olevan tulossa markkinoille. Samsung on nimittäin julkaissut Facebook-sivullaan sarjan kuvia, joissa muutamissa esiintyy selvästi mustilla kuorilla varustettu Galaxy S III. Väitettä tukemaan AndroidPolice-verkkosivusto on julkaissut Carphone Warehouse -liikeketjun varastotietoja, joissa esiintyy nimi Samsung Galaxy S3 Black. Viimeisen silauksen huhulle antaa MobileFun, joka on aloittanut mustan Galaxy S III:n ennakkotilaukset.

Galaxy S III on Android 4.0 -pohjainen älypuhelin, jonka etupuolella loistaa 4,8 tuuman HD Super AMOLED -kosketusnäyttö. Sisällä tykyttää 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin ja takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera LED-salamalla.

Amerikassa Galaxy S III on saatavilla operaattori AT&T:ltä myös punertavana Garnet Red -versiona. Aika näyttää, miten laajalti musta malli nähdään myynnissä.

Lähde: pocketnow.com

2 kommenttia

  1. Mustan flipautus-takakuori-suojan voisi hankkia vaikka onkin sininen luuri.

  2. Musta Galaxy S III vaikuttaisi sittenkin olevan tulossa markkinoille.
    No hienoa,MUTTA saisi tulla sitten myös tänne suomeen myyntiin myös!. 😉

Kommentointi on suljettu!