Uusi iPhone vain 7,6 millimetriä paksu?

Tulevasta kuudennen sukupolven iPhonesta leviää julkisuuteen joka päivä uusia huhuja. Verkossa leviää kasoittain kuvia uuden iPhonen väitetyistä osista ja olemmekin jo nähneet niistä kootun mallin, jonka oletetaan esittävän Applen tulevaa kosketusnäyttöpuhelinta. Viimeisimmät huhut kertovat Applen esittelevän seuraavan iPhonensa 12. syyskuuta, eli vajaan kuukauden päästä.

Uusi iPhone tulee mitä ilmeisimmin sisältämään edeltäjiään suuremman kosketuspaneelin. Tästä on jo niin paljon näyttöä, että tietoa voidaan pitää lähes varmana. Viimeisin tätä tukeva vihje on löytynyt Applen virallisesta iPhone-emulaattorista, joka osaa skaalata kotinäkymän suurempaan 1136 x 640 pikselin tarkkuuteen iOS 6 -alustaversiossa.

Suuremmasta näytöstä huolimatta uusi iPhone on mitä ilmeisemmin varsin selkeästi edeltäjäänsä ohuempi. Huhu kertoo 7,6 millimetrin tienoille asettuvasta rakenteesta. Nykyinen iPhone 4S on paksuudeltaan 9,3 millimetriä. Vertailuna mainittakoon vielä Samsung Galaxy S III, jolla paksuutta on 8,6 millimetriä. Saavutus olisi siis Applelta varsin hyvä, jos huhu lopulta pitää paikkaansa.

Luonnollisestikin uusi iPhone tulee tarjoamaan enemmän tehoa paremman suorittimen myötä. Mukana lienee myös LTE- ja NFC-tuet.

Lähde: Phone Arena

5 kommenttia

  1. Tuleeko tän iPhonen resoluutio olemaan tuon 1136×640?
    Mikäs oli SGS III:n reso?

    1. Galaxy S III:n näytön tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä.

  2. Tyhmä reso. Ei voi apple mainoksissa kehua hd-näytöllä

  3. Ei oo enää kovin mukava kädessä kun on noinkin ohkainen. SII vetää jo ittelle rajaa, eikä sekään tunnu niin mukavalta kuin SIII mitä olen liikkeissä kokeillut. S kolmonenhan on SII paksumpi.

Kommentointi on suljettu!